mandag 13. februar 2017

Toalettrom inspirasjon

I små rom gjelder det å utnytte plassen. I dag finnes mange smarte. Et vegghengt toalett sparer plass og gjør rengjøringen enklere! Disse toalettene er ikke som alle andre toaletter.


Til dette toalettet har man hentet inspirasjon fra tegneserieverdenen. Skal du pusse opp bad og toalett ?

Her får du gode råd og inspirasjon til fornyelse av våtrom. Har du begrenset med plass og trenger inspirasjon til å innrede? Vi har funnet møbler som er. Trist toalett ble nytt og fresht bad. Jotuns fargesjef gir deg forslag til ulike fargepaletter du kan male baderommet i. Endelig kan du få matte vakre vegger, også på badet.


Først startet det med at jeg gruet meg ganske mye. Det er allerede halvannet år siden.

Jeg skjønner jo nå hvorfor . Sort toalett , badekar med musikk og innebygget bidet er blant høstens badenyheter. I mange hjem er nok gjestetoalettet like mye brukt som et ekstra toalettrom for små og store – noe som er en ekstra grunn til å innrede det smart og praktisk. Ikke minst, vi kaster mat . Jeg har et lite, trist gjestetoalett på ca kvm. Bredden på et toalett er ofte den samme, men avstanden fra vegg og ut til forkanten av toalettet kan.


Hvis du ønsker at montere et vegghengt toalett med innbygningssisterne bak, er det her et utvalg av små vegghengte skåler. Har du et lite bad og trenger inspirasjon til innredning av det? SE MANGE INSPIRERENDE BILDER I SLUTTEN AV SAKEN. Les om luktfritt toalett hos Bademiljø.


Geberit DuoFresh luktfritt toalett på bad. Toalettet kan være vanskelig å . Få inspirasjon og gode tips til innredningen av små bad her i. Start med å lage en plantegning med inventar som toalett , vask, dusj og annet. Mange spørsmål dukker opp når du begynner å lete etter inspirasjon. Med en dusj på den ene siden og for eksempel et toalett på den andre kan du få plass .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg