onsdag 22. februar 2017

Selvborende skruer tre

SFS intec har utviklet og produsert selvborende skruer for inn festing i tre. Disse er spesielt tilpasset for trebygg , industrielle lettkonstruksjoner og leverandører . Selvborende skruer for festing i stål. Innføringen av den første selvborende skruen i rustfritt stål var en pionerbragd fra utviklingsingeniørene i SFS.


En selvborende Torx-skrue for innfesting av plater til tre.

Kan benyttes til alle Plannjas. Gripex spesialskrue for feste i . Clipsmutter- og plateskruesett, 1deler. VINGESKRUE TRE TIL STÅL 5x1PHSPOR VRMZ. Byggmakker har et meget bredt utvalg av skruer av alle salg, alle størrelser og til alle underlag og materiell.


Sorter etter, Navn, Pris . Treskrue CS 0Xsenkehode A-1- Essve. Mange har dessuten en selvborende spiss som bryter trefibrene på vei ned. Vi finner tre hovedtyper, senkehodeskruer , linsehodeskruer og .

Betongskrue er en selvgjengende skrue som har bruksområde med en rekke. For tre og stålstendere, maks 9mm Ph2. Isola Powertekk skruer 0xmm rød.


Riktig skrue og et par enkle knep er alt som skal til for at du får. SELVBORENDE : En moderne treskrue har et skarpt spor i spissen som kutter . En rustfri skrue for innfesting til tre. Den passer alle Plannjas lave profiler og taksteinsprofiler. FDV – Forvaltning, drift og . Elektrikerskruer Schneider Grabber TGS.


Tre og plateskruer Schneider TSC Big-pack. Bruddkapasitet og stivhet for selvborende treskruer. Bruksområde: Tre , sponplater, plugg og metall ( selvborende opp til mm). Svært kraftige selvborende skrue til tre mot stål. Vinger som borer gjennom treet og borspiss for metall Tbits.


Inngår i Ondulines taksystem. Stålprodukter for treapplikasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg