mandag 6. februar 2017

Kite nybegynner pakke

Perfekt for deg som har fått dilla på kiting og trenger utstyr. Her får du alt du trenger for å komme deg. Stort utvalg og lave priser - fri frakt. Jeg tenkte å starte med kiting på snø.


Hva slags type kite er å anbefale, hvor mange mtrenger jeg for å kunne dekke et visst vindspekter?

Vinterkite for nybegynner innlegg 15. Snowkite til meg, men hvilken? Pakkepris på kiter eller brukt utstyr? Foil eller tube for nybegynnere ? Komplett nybegynnerpakke - KITE.


Liquidforce Edge – den enkleste måten å lære kiting er med Edge, Edge har mye oppdrift og gjør det enkelt å . Dette er satt opp som et utgangspunkt og vi kan tilpasse pakken nøyaktig.

HERO er perfekt for nybegynnere og for de som bare ønsker et stabilt og lekent brett. Denne kitepakken tar deg fra nybegynner til viderekommen på en trygg måte. Må selges grunnet flytting og seriøs mangel på tid til hobbyen generelt.


Vi kitere er oppmerksom på at kiting kan være farlig, og derfor stresser vi. De fleste leverandører tilbyr en type nybegynner pakke som inneholder det snilleste . Har du ikke utstyr men vil ut å kite ? Vi har også morsomme leketøy som bølgebrett, wakeskate and landbo. Den pakker du fort ned og opp, sier verdensmesteren fra Madla i. Hun anbefaler likevel nybegynnere å begynne med kiting opp fjell i litt . Problemet var at han ikke greide å kite opp mot vinden, og dermed slet med å holde avstand til faremomenter. Level 2- pakken og coaching fra instruktør Marco. Denne pakken passer for nybegynnere som ønsker å lære kiting.


Sammen med andre deltakere kommer du til å få tett oppfølging av høyt kvalifiserte instruktører. Kiting er den nye brettsporten i vinden verden over. En god kombinasjon også for nybegynnere , sier han i det han og kammeraten Christian . De kite surfing helligdager er beregnet for nye eller nybegynner kite.

Vi vet, det er nok av kitesurfing pakker i Algarve og kite surfe skoler å . Vi dro til Kitesurfing Lanka og angret aldri ett sekund! Jeg tok nybegynner kurs og var på brettet i løpet av dag to - fantastisk flinke instruktører!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg