onsdag 25. juli 2018

Dusj høyttaler test

Vi har testet haugevis av høyttalere som tåler vann (og støv) i en eller annen grad ,. Du for eksempel henge den i dusjen eller på kajakken din! Ta med deg musikken i dusjen ! Bluetooth- høyttalere finnes snart i alle former og fasonger. Ingenting drar folk til dansegulvet som en basstung høyttaler – spesielt om den har diskolamper.

På denne siden samler vi trådløse høyttalere som vi ser får gode tester i fagblader eller på nett. Lytt til musikk i dusjen eller ta med høyttaleren ut i all slags vær. Når den også flyter er det utvilsomt en god basseng- eller dusjpartner ! UE eller Ultimate Ears er Logitechs merke . Vi testet høyttaleren på middels volum og kan konstatere at de lovede timene ikke. Dette er en høyttaler som du kan henge i dusjen for å høre på musikk, podcaster.


LV- Aquatunes Trådløs dusj høytaler.

De har også testet høyttaleren og skriver at JBL Charge gir god . I likhet med nevnte Boom er Philips- høyttaleren også sprutsikker, så du kan for eksempel ha den med deg i dusjen , . Noen av oss liker også å høre musikk og nyheter mens vi er på badet, og kanskje til og med mens vi står i dusjen. Vanntett og trådløs høyttaler for musikk og samtale. Lago passer godt i dusjen , ved bassenget eller på campingtur. Høyttaleren festes med en.


Lydkvaliteten blir jo ikke den beste, men er bare i dusjen Finner noen, men disse ser helt jalla ut fra,. TEST : Er dette framtida for gaming? Er på utkikk etter en høytaler jeg kan ha i dusjen , men finner ingen som duger. Dusjen samt en liter med kaffe er for mange løsningen på morgentrynet og trangen til. Fra panelet på høyttaleren kan du enkelt skifte sang og justere volumet.


Vann i åpningen kan redusere høyttaler - eller mikrofonytelsen til det er . Opplev klar lydkvalitet med høyttalere fra Sony, designet for bedre lydrespons og fyldigere, bedre bass. Bortsett fra å synge i dusjen , har ikke baderommet vært det vanligste stedet for musikk og. Nå kan du ta med deg iPod-en i dusjen om du vil, .

HØYTTALEr AV HØY KVALITET. Støtsikker - testet for å motstå fall fra. Smarttoalett med innebygd dusj – som du styrer med mobilen. PLAY:er en svært kompakt trådløs høyttaler , og en rimelig inngangsbillett til det unike. Sonos alt-i-ett- høyttalerne , . Ifølge flere eksperter er det nok å dusje to ganger i uka for å holde seg sunn.


Elegant og funksjonell liten høyttaler fra Trik. Kommer i tre ulike farger. Mobiltelefon og telefoni › Utstyr til mobiltelefon Bufret Kjøp Bluetooth dusj høyttaler på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Bluetooth dusj høyttaler i kategorien Utstyr til mobiltelefon fra en rekke nettbutikker samlet på ett.


Kutt unødvendige kabler og investere i et par trådløse hodetelefoner. Nyt av trådløse joggeturer, samtaler og musikkstunder. Velg modellen som passer dine.


Fusion Signature SG-FL88SPC 330W høyttaler. W høyttaler i beskyttelsesklasse IPfor utemiljø, med chrome sportsgrill og LED-belysni. IPXtest : klarer minst minutter under meter vann).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg