tirsdag 10. juli 2018

Sportsbriller test

BRILLEBONANZA: Dinside har testet sju sportsbriller fra 4til 1. De dyreste brillene skuffer, mens testvinnerne finner vi blant . Hvordan velger jeg gode sportsbriller ? TEST : Sesongens beste sportsbriller. Gode sportsbriller er en nødvendighet til sommerens trening.

Alle sportsbriller fra Oakley gir deg krystallklart syn uten optisk forvrenging. Prisguiden - Den enkleste . Testens kombattanter, Oakley Radar EV Pitch PRIZM TRAIL og en standard sportsbrille fra YM, er de siste ukene blitt testet ut på diverse . Med sporty solbriller kan du trene med sol i fjeset i hele sommer. Sportsbriller er solbriller til bruk når du er ute og i aktivitet.


En god sportsbrille kan være til god hjelp, uansett hva du driver med. Enten du sykler, løper, driver med seiling eller annen vannsport, så er det en soleklar fordel .

Vi har testet syv av markedets beste briller , så du vet hva du skal ønske deg til jul. Vi har et stort utvalg av sportsbriller fra kjente merkevarer i ulike prisklasser. Vi tilbyr dagers prisløfte og 1dagers åpent kjøp! Se hele utvalget og kjøp på . Den kjente solbrilleprodusenten Oakley leverer en rekke forskjellige solbrilleglass med ulike egenskaper. Test av par solbriller til trening.


Det kan være vanskelig å vite hvilken type glass man . SPORTSBRILLER - Her finner du et bredt utvalg solbriller og beskyttelsesbriller for ulike aktiviteter. Blant våre sportsbriller finnes sykkelbriller, skibriller, . Vi har har et godt utvalg av solbriller for de fleste aktiviteter - langrenn, sykkel, fjell og bre og hverdagsbruk. Vi har også egne briller spesialdesignet for deg som . Tidelig var det briller som utmerket seg når nyhetene kom på nett: Adidas Evil Eye Pro.


Hvad er fordele og ulemper ved de forskellige farver på glas til sportsbriller ? Glassene skal gi god beskyttelse mot vin lys, støv og objekter. Les hva som er viktig å ta med i .

Lær om sportsbriller fra Rodenstock her for å oppleve økt trygghet, suksess og glede under utøvelsen av idrett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg