mandag 23. juli 2018

Turstier hønefoss

Langs elva er det nå etablert en tursti som heter Elvelangs. Besøksadresse Osloveien 10. LES OGSÅ: Nå blir det tursti helt fra Hønefoss til Vassfaret . Både små og store møtte til åpningen av de nye turstiene , her J. Du kan fortsatt se Halvdanshaugen, en av Halvdan Svartes fire gravsteder.

Badesteder: Sentralt i hønefoss er det ikke mange stedene å velge . Dronning Åstas gate HØNEFOSS , tlf. Ringerikes Museum Hønefoss. Eget prosjekt med merkede turstier er startet opp og vil gjøre dette området enda mer . Haugen er godt markert, men noe ødelagt (spesielt på nordsiden) av turstier. Hus Arkitekter og Reinertsen.


Hønefoss sentrum har fått en fantastisk tilvekst, plassert midt i Søndre park.

Det er flere merkede turstier elvelangs, og kort vei ned til idrettsparken i . Schjongslundens desidert mest brukte enkeltelement er turstien. Kort vei til sentrum via flott gangvei som går langs elva og ned til Hønefoss bru. Vikerfjell er Oslos nærmeste høyfjell og det tar ca. Det er merkede turstier langs elvene, og kort vei ned til idrettsparken i . Innholdsrik enebolig med utleiedel i et veldig attraktivt område.


Fra boligen er det flott utsikt og gode solforhold. Egen utleiedel bidrar til . Boligen er tilrettelagt for den moderne familien med store sosiale. Heisan Er der noen som kender noen gode turstier med udgangspunkt fra Hensemoen ? Havde lagt en del stier ind på GPSèn,men alt jeg kom . Dette åpner fantastiske muligheter for Hønefoss dersom hele byen.


BIOLOGISK MANGFOLD OG SPENNENDE TURSTIER SOM. Supert at vi har en lokal forening som rydder og ordner så turstier i distriktet vårt er flotte å gå. Det oppfordres til å oppdage Portåsens naturskattkammer gjennom merkede turstier. Her er det ikke større vanskelighetsgrad enn at de færreste vil bli .

Et nytt, moderne boligområde sentralt plassert på Eikli, Hønefoss som gir deg. Butikker, restauranter, langrennsløyper og turstier kan nås på få minutter. Hotellet ble fullstendig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg