fredag 6. juli 2018

Tørketid trelim

Cascol Vinterlim er beregnet til skjøte- og monteringslim av tre inne under tørre forhold. Et hurtigherdende trelim for liming av tre i tørre rom inne. Cascol Trelim Inne har kort pressti og er egnet til liming av harde og vanskelige tresorter.


Cascol Outdoor er et fuktbestandig limalternativ for liming av tre inne og ute. Egnet til liming av skjøter på treverk og møbler der fuktbestandighet er nødvendig. Må ikke utsettes for full.

Biltemas trelim er velegnet for liming utendørs, men ikke der limfugene er i hyppig . Driver å lager vann på noen displaybaser, og måtte ha en jevn overflate 8) Tenkte ikke på muligheten for å bruke watereffects også male oppå . CASCOL TRELIM – en trofast tjener gjennom generasjoner. Antall i forpakningen, stk. Først of fremst til treliming, men kan også brukes som konstruksjonslim. Fester mot tre, aluminium, stål, betong og enkelte harde plasttyper osv.


Det egner seg også til mange andre . Siden tidenes morgen har Casco vært på banen med løsninger for liming av trematerialer.

Etterhvert har navnet blitt et begrep blant forbrukere av trelim. Vannbasert standard trelim. For best resultat bør materialene være nye, tørre og støvfrie.


Det limte materialet settes under press i minst minutter. Mangler: tørketid Fug og lim - Byggmakker. Hos oss finner du alt av lim du trenger fra montasjelim, til trelim , til vegglim. Vi har også et bredt utvalg fugemasser og fugeskum. Bostik Trelim 7er et enkellim på polyvinylacetatbasis.


Bruk PU-basert trelim neste gang, tørker på ~4t. Fåes på jernvaren, står sammen med valig trelim bare se etter PU merking. Ikke-fleksible limtyper: Her finner du stort sett de limtypene som hobbybrukeren er vant til å bruke.


Fra vanlig trelim til to-komponent epoxy. Tørketid : Full styrke etter 1-uker. Tåler alminnelig belastning umiddelbart etter montering. Cascol er et hurtigherdende trelim for liming av tre i tørre rom inne. Trelim for all innendørs tapp-, fuge og finerliming.


Kan også brukes til hobbyarbeider med papp, kartong etc.

Vintertypen av trelimet inneholder sprit som jo har renseeffekt. Denne trenger kanskje lengre tørketid enn vanlig trelim. Dette er et meget godt trelim med god holdfasthet, lett å påføre og gir en klar limfuge. Noen fordeler: - hurtig tørketid - reduserer bruk av tvinger.


Til liming av tre innendørs. Arbeidstemperatur over 10°C. Alle produktene har en kortere tørketid enn dagens produktspekter og sparer. Perfekt for innendørs og hjemme reparasjoner, prosjekter og håndverk.


Beregnet på et bredt spekter av materialer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg