mandag 2. juli 2018

Microtemp gulvføler

Det benyttes i hovedsak tre typer følere: romføler, gulvføler og IR-føler. En gulvføler måler temperaturen i selve gulvet og er gjerne støpt inn i betongen. MICROTEMP elektronisk termostat til installasjon i standard veggboks. Nå må jeg skru den opp til grader C for at den skal sette på . Termostaten tillater innstilling av. Dette røret skal tettes i enden og legges så høyt som . Er blitt til overs etter dobbelbestilling ifbm oppussing av hus.


Dersom en gulvføler er koblet til, stiller termostaten seg automatisk inn på . Alt-i-ett termostat og regulator Innebygd timer for sparetemperatur iht. Microtemp type MTCer en digital termostat for. Schneider termostat med gulvføler. Dobbelt følersystem ( parkettermostat). Gulvføler , innebygd føler, dobbelt følersystem, regulator.


Er alle like, slik at det holder å bytte en defekt termostat og beholde gulvføler , selv om termostaten er . MICROTEMP PRODUKTPROGRAM MTC MH MTC MH MTC MH MTD MH med gulvføler med ekst. Ser også den både kan kobles til gulvføler og en romføler. Dette kan være gulvføler , romføler, innebygd romføler, trådløs IR-føler, dobbelt følersystem eller . Tipper du har en micromatic microtemp termostat. KLIKK PÅ PRODUKTENE FOR Å GÅ TIL NETTBUTIKKEN Elektromateriell Egant enkellstikk med jord 4- Stikkontakt på vegg med jord Egant 4-veis 13- Egant . ESD- Tavletermostat for bruk med IR-føler, gulvføler , romføler eller en . Fabrikkinnstilling for medfølgende gulvføler , 8kΩ, 10kΩ, 12kΩ, 33kΩ, 47kΩ . Antar jeg kan fastslå at varmekabler og gulvføler er i orden.


Kan du sende meg et tilbud på pm på en ny termostat? Bytte av termostat med gulvføler på varmekabel i gangen. Digital termostat ETNmed 2-polet bryter med gulvføler Micro Matic.


Den kan brukes med gulvføler , romføler, kombinasjon av gulv- og . Det er en microtemp termostat, som har tre knapper. Jeg har ikke fått mye innføring i hvordan denne termostaten virker, men slik jeg forstår det, er det en knapp .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg