fredag 20. juli 2018

Kommuner i norge

I tabellen under kan du sorter kolonnene i stigende eller synkende rekkefølge ved å trykke på . Vet du hvor mange kommuner som har blitt borte det siste tiåret, eller hvor mange vi hadde da det var som flest? Statlige virksomheter, kommuner og fylkeskommuner. Postadresser til statlige virksomheter og kommuner.


Oversikt over kommunesammenslåinger og nye kommunenavn. BEST: Her er det beste kommunene i landet, ifølge Forbrukerrådet.

Helt på topp havner Fedje kommune i . Her finner du statistikk om klimagassutslippene i norske kommuner. Stadig flere kommuner prøver ut velferdsteknologi. Nasjonalt Senter for E-helse forskning. Karmøy er ikke blant kommunene som vokser mest.


Men en økning i folketallet på 6i fjor, kom Karmøy på 82. På fem år ble rundt 2kommuner og fylkeskommuner fakturert millioner skattekroner av Det Norske Kartselskapet. Norge i dag, og dens påvirkning .

Fire av ti ledere i norske kommuner har opplevd press om å inngå korrupte og uetiske avtaler, viser en undersøkelse. Interessen rundt Fairtrade og rettferdig handel øker. Berg-Nielsen i Fairtrade . Datasettet viser kommuneinndelingen i landet med de mest nøyaktige grenser som er registrert digitalt og som er samlet i ett datasett. Kommune- og fylkessammenslåinger fra 1. Nettressursen barnefattigdom. Nå kan du komme dem i forkjøpet.


Klikk i kartet for å slå sammen . Gjennomsnittsnordmannen handler liter ren alkohol i året fra butikk og Vinmonopolet. Nå har kommunene for første gang fått en oversikt over . Sunne kommuners medlemmer setter folkehelse høyt i sitt virke og samfunnsplanlegging. Nettverket er en del av WHO Healthy Cities, og jobber lokalt, nasjonalt . Hopp til navigering Hopp til søk.


Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien. Denne er ikke tatt ennå, men har den på lista for oversikten skyld til jeg får logget den. For første gang lanseres en nasjonal oversikt over de kommuner som har vedtatt en frivillighetspolitikk. For sjuende år på rad rangerer NHO landets kommuner fra topp til bunn.


Kvæfjord har bunnplasseringen.

Sparer minst 1milliarder på smarte kommuner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg