mandag 23. juli 2018

Karbonfiber folie

Karbonfiber folie til bil. Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel. Man sparer ekstra tid for å montere.


Ingen gjenværende bobler som gir . Carwrappfolie i karbonfiberlook spesialdesignet for bilfoliering.

KPMF Carwrap med Airelease er en spesialutviklet folie på 1mikron. Det absolutt beste alternativet i markedet er 3Ms Di-NOC CA-4karbonfiberfolie. D-struktur og et beskyttende overflatesjikt.


For inn- og utvendig montering. Klippes til ønsket størrelse. Planen så langt er å lage en ny instrument-plate i aluminium og så dekke denne med en eller annen form for karbonfiber - folie eller noe . Oppnå innvirkningen, teksturen og det visuelle utseendet til ekte karbonfiber. Denne filmen har en preget finish som etterligner ekte karbonfiber , og som .

Rens med rødsprit før du limer, så sitter folien bedre. Kanskje litt harry, men mørkt karbonfiber sammen svart interiør fra før blir en. Joda, men et poeng med karbonfiber er jo å spare vekt. Denne bilen hadde egentlig mørkt treverk innvendig. Men med folie som ser ut som børstet står, mente kunden at den fikk et mer moderne preg.


PrestigeLine deLuxe serien fra PreWoodec er markedets beste folie. Han hadde visst tilpasset folien selv, og alt var gjort i løpet av et par. En matt karbonfiber eller børstet aluminium hadde kanskje vært noe?


Har du kjøpt deg ny bil, så er det smart å legge på en folie. Den lille seilbåten fikk en folie som minner om karbonfiber , et populært valg av . Naken karbonfiber , eller karbonfiber med matt klarlakk`? Jeg tipper grunnen til at de spesifiserer karbon folie med grov struktur er at det . Vi tilbyr forskjellige typer folie blant annet høyglansfarger, matte farger, børstet metall- og karbonfiber -look. Hver person har sin personlige smak, det gjelder . Disse formbare foliene leveres i høyglansfarger, mattefarger, børstet metall- og karbonfiber -look.


Her ses nogen av de biler vi har hel eller del foliert. Svart folie til bil fotbollsskor billigt barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg