mandag 16. juli 2018

Lærlinglønn bilmekaniker 2017

I de to årene du er ute . En bilmekaniker for lette kjøretøy reparerer og vedlikeholder biler. Deretter øker lønnen etterhvert som man nærmer seg å være ferdig utdannet. Som lærling er det oftest slik at man tjener lite i begynnelsen av læretiden. Hvor mye har du rett på i lærlinglønn ?

Finn svaret på hvor mye du skal ha betalt som lærling i Norge. LØNN , GJENNOMSNITTSLØNN - Her er gjennomsnitts-lønnen i 300. LØNN : En sveiser tjente i gjennomsnitt 36. Månedslønn er hovedbegrepet i lønnsstatistikken og omfatter avtalt lønn , uregelmessige tillegg og bonus.


Nå er det forskjellige meninger og kriterier etter hva som er bra lønn , men selv var jeg ganske misfornøyd med det jeg hadde. Nedenfor kan du se listen med lønn for 3yrkesgrupper. Dette inkluderer avtalt lønn , uregelmessige tillegg og bonus, . Utenom skalaen har bedriften rett til lærling for hvert fag, hvor den har selvstendige fagarbeidere som vesentlig beskjeftiges i vedkommende fag.

Det er en provisjonsbasert lønn , så de som er flinke de har muligheten. Vi tror dette kan være med og løfte statusen til bilmekanikeryrket , sier . I Norge er det ingen generell minstelønn. Enkelte bransjer har likevel innført dette for å hindre at utenlandsk arbeidskraft får dårligere lønns- o. Lønn skal motivere til innsats, ansvar og kompetanseheving.


Eksempel på utregning av bonus for mekaniker A: Bonusutbetaling . Viggo Pedersen, bilmekaniker Steve Abrahamsen og lærling. Lærling i bilfaget - lette kjøretøy - BKK. Ikke oppgitt, Bilmekaniker.


Når lærlinger og TAF- lærlinger arbeider overti benyttes lønn og . Også på offshore-installasjoner skal det lages mat, og holdes rent. Dette og en rekke andre tjenester står forpleiningsansatte for. Se også: Alle overnattings-, serverings- og cateringbedrifter må betale minstelønn fra 1. Simen Fjeld Engsvik fra Ørje - tidligere lærling , nå bilmekaniker , lette kjøretøy,.


Fagforbundet har medlemmer fra nærmere 1forskjellige yrker. Vi organiserer arbeidstakere i kommunale, fylkeskommunale, statlige, private og offentlige . Vi skal passe på at elever og lærlinger i videregående opplæring i Oslo får de rettighetene de har krav på, og skal spesielt jobbe med elevmedvirkning.

Boresjef, Produksjonssjef.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg