mandag 16. juli 2018

Impregnere joggesko

Han mente jeg burde impregnere dem den første dagen jeg hadde dem,. Felles er at dette er sko eller støvler som i utgangspunktet skal holde . IMPREGNERING : Skomaker Stian Henrik Larsen mener at. Han jobber med å reparere sko og vesker hver eneste dag - og har vært vitne til . Riktig stell og vedlikehold er viktig for at dine Alfa sko skal holde seg tørre og pene. Skal du vaske, pusse eller impregnere støvlene må du også fjerne lissene .

Alexandra Johansson hos Urban på Storo Storsenter forteller at impregnering er alfa og omega for å ta vare på nykjøpte sko , og at det ikke hjelper å kun . Eneste minus er at hvite sko ofte ikke ser så hvite ut etter at de er. Er det mulig å impregnere vanlige joggesko (uten gore-tex) slik at de blir tilnærmet helt vanntette? Jeg driter i at pusteevnen forsvinner. Bufret Tekstilsko skal også impregneres.


Impregnering av Gore-Tex sko. Sko i tekstil vaskes på best mulig måte under rennende, lunket vann og med en myk børste. Effekt skinnvask - Trekker inn i . Men hvis du ikke allerede har impregnering , er det bare å slå til: For alle nye sko trenger impregnering.

Det øker nemlig motstandsdyktigheten . Imbox - maskinimpregnering av sko på sekunder. Det fins mange ulike produkter å velge mellom når man skal impregnere sko. De to vanligste impreneringsmidlene er voks og fett.


Hos XXL finner du riktig skopleie til fjellsko og jaktsko slik at de varer enda lengre. Se vårt utvalg av skopleie og bestill på XXL. Best på pris og fri retur!


Tradisjonelt er mange sko uten Gore-Tex membran laget med glatt lær. Glatt lær kan impregneres med spray, men i lengden vil skoen vedlikeholdes best ved . Støvlene bør være så rene og tørre som . Hvite joggesko passer til alt. Du bør impregnere skoene dine før du tar dem i bruk.


Hvis du har flere par sneakers, så velg sko etter været. Jevnlig bruk av skokrem og impregnering gjør skoene mer holdbare. Dersom det er en lærkant mellom sålen og overlæret er det viktig å behandle denne også. Vedlikehold av fjellstøvler og sko. For at fottøyet ditt skal vare lengst.


Husk også å impregnere tunge og rundt maljer til skolisser. Før du begynner å bruke de nye skinnskoene bør du impregnere dem godt.

Sko i imitert skinn er laget av mykt plastmateriale, som ikke bør . Denne filmen viser et lite utvalg av hvilke typer sko impregnering kan bli brukt på. Tenk på at et par nye sko bare har en grunnimpregnering og derfor bør impregneres før de brukes første gangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg