torsdag 12. juli 2018

Sløyfer og lekter dimensjoner

Se flere dimensjoner og overflatebehandlinger i nedtrekksmenyen nedenfor. Lekter og rekker har i hovedsak rektangulært tverrsnitt og benyttes bl. Valg av dimensjon er avhengig av bruksområde og må velges i ihht.


Sløyfer mot undertak er et eksempel på bruk av impregnerte lekter. Eldre tegltak er ikke så tett, og kan dermed klare seg med mindre dimensjoner på lekter og sløyfer.

Vet du størrelsen på de opprinnelige lektene . Den vanligste dimensjonen på sløyfer for takstein er 30x48. Legg to lekter ved siden av hverandre, hvorav en er på høykant. Til å feste sløyfer og lekter må man bruke spiker eller skruer som er varmeforsinket eller har tilsvarende korrosjonsbeskyttelse. Alternativt kan det benyttes skruer . Video fra Skarpnes som viser deg hvordan man legger lekter på tak. Undertak og eksisterende lekter må også være hele.


Lektedimensjoner der det er benyttet undertak som.

Det anbefales å bruke impregnerte sløyfer og lekter. Monter sløyfene slik at de klemmer sammen skjøter og omlegg i. Er dte noen som kan si noe om nødvendig dimensjon på lekter for å spikre. Kledningen har det nok best med 11x0sløyfe og 36x0lekte . Se anvisning om sløyfer og lekter. Inn og utlufting ved raft og møne, samt ved gavl, . Uansett om man velger teglstein eller betong er frem gangsmåten stort sett den samme. Dimensjoner på lekter og sløyfer varierer ut fra . Det er svært viktig at riktig dimensjon på sløyfer og lekter blir benyttet i forhold til valg av under- tak og taksteinstype.


Dette bladet behandler taktekking med betong- og tegltakstein. Bladet viser hvordan man legger sløyfer , lekter og stein, og hvordan man oppnår tilstrekkelig. Dette gjelder spesielt spinkle dimensjoner , mens grovere tåler bedre å stå for vær og vind. Vi kan tilby alt av trelast du trenger til ditt tak: sløyfer , lekter , vindskibor terrassebor rupanel og trekantlekter. Sløyfer : Legges vertikalt på taket og sørger for ventilasjon.


Tradisjonell fuglelist ved påforing. Ved bruk av møneskrubrakett er mønebordets dimensjon. Det er enkelt å bearbeide og finnes i et stort utvalg av dimensjoner både som ubehandlet og.

Sløyfene må ligge i takets helningsretning. Trelast for dette formålet benevnes som sløyfer , rekker og lekter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg