tirsdag 17. juli 2018

Lastebilmekaniker lønn

En bilmekaniker for tunge kjøretøy jobber med lastebiler, varebiler, busser og andre. Som mekaniker arbeider du med vedlikehol reparasjon og forbedring av mekanisk utstyr. Teknisk innsikt og evne til å se . Vi beregner hva andre som deg har i årslønn.


Lastebilmekaniker Wave Personell.

Vi søker nå i samarbeid med vår kunde en dyktig lastebilmekaniker. Viktig melding: Denne stillingen har. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 23.


Etter det jeg leste så får han ikke betalt vanelig lønn engang,. Yrkeserfaring år som bilmekaniker og som lastebil mekaniker. Tillegg for oppmøte søndag, matpenger dersom det blir mer enn timer overtid . SIDE2:) Det er kanskje ikke for sent å søke på drømmeutdannelsen – og få seg drømmejobben. Er du personen som setter høy månedslønn .

Kort om lønn som strategisk virkemiddel. Lønnsformer – fastlønn og resultatlønn. C sertifikat søkes for kunde.


Det utgjør vel en årslønn på like i underkant av 400k, noe veldig mange har som lønn. ARBEIDSOPPGAVER Mekanisk arbei servicearbeide og reprasjoner Klargjøring av nye og brukte kjøretøy . Vi søker etter en allsidig og dyktig bilmekaniker eller lastebilmekaniker. Allsidig erfaring på alle . See this and similar jobs on . Fagbrev som landbruksmekaniker lastebilmekaniker anleggsmaskinreparatør. Søkere med andre relevante fagbrev (eks. industrimøntør industrimekaniker) vil . Vi er alltid på jakt etter. Med 400k som lønn så tror jeg det hadde vært KJEMPE søknad til.


Tiltredelse, Etter avtale. Ha fagbrev som lastebilmekaniker eller relevant erfaring. Alternativt ha erfaring fra transport av.


Firmahytte på fjellet og leilighet i . Omfatter personer som institusjonen har arbeidsgiveransvaret for og som mottar lønn per tellingstidspunkt 1. P og ta fagbrev for lastebilmekaniker og jobbe. Håper jo at det kan vises litt på lønna når fagbreve kommer i handa, . Bilmekaniker, biloppretter, lakkerer, dekkmontør, bilelektriker, buss- og lastebilmekaniker , kundemottaker m. Som medlem av Fagforbundet tilhører du en lokal. Er 1 tjener 105kr i timen, dårlig lønn , men bra miljø og fine avtaler redder det. Det er en fordel om du har fagbrev innen båtmekaniker eller industrimekaniker, landbruksmekaniker, bilmekaniker, lastebilmekaniker etc. Vi søker derfor etter: LASTEBILMEKANIKER.


Det å fortelle om lønn kan godt komme inn på, men det er ikke det jeg lagde. Lønn som bilmekaniker lærling 8. Jobber som lastebil mekaniker og trives ganske godt egentlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg