mandag 9. juli 2018

Gk ansatte

Kundeansvarlig I rollen som kundeansvarlig har du ansvar for din egen kundeportefølje og følger opp kundene dine i både store og mindre prosjekter. GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner. GK er nordens ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner. Ventilasjon, Rør, Elektro, Kulde og Byggautomasjon.


NO Ada Lea Juniorkonsulent.

GK Norge kan selvfølgelig få sende meg et nyhetsbrev en gang i uken. GK driver virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. Finn ut mer om hvordan det er å jobbe i GK Inneklima AS.


Se hvem du kjenner i GK Inneklima AS, dra nytte av ditt profesjonelle nettverk og bli ansatt. Robert Hansen Daglig leder. Bedrift underlagt GK INNEKLIMA AS.


Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret hvis bedriften er . Allmennlærer med tilleggsutdanning i norsk, teologi, sosialpedagogikk og coaching.

Dette er helt i tråd med GKs strategi om å tilby alle tekniske fagdisipliner i alle regioner. Grenland Rør AS har per i dag ansatte , som alle blir med videre. Nå skal Lillehammer-bedriften integreres i GK Elektro, og fra 1. Markedet for El- Installasjon Lillehammer AS med sine ansatte , har siden . GK Bilde fra venstre: Alexander Urang Heggeneset, Bjørn Rune Hansson og Tom Freddy Gulbrandsen er ny ansatte hos GK.


Kiese vil kjøpe samtlige aksjer i pr-byrået. Opplysningene lagres i GK sitt leverandørregister og oppdateres med avtalt. Følger utleieselskapet ansatte arbeidstidsbestemmelsene regulert av . Nordens ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner.


Vi leverer løsninger for nye- og eksisterende næringsbygg. Fra en fortvilet situasjon med Jørstad-konkurs kan de ansatte tilfreds konstatere at. Mange av de rundt ansatte i GK Rør i Nydal hadde sin . Hans Petter Nilsen, bane og anleggsansvarlig. Drammen Golfklubb : Jan Henrik . Eddie har jobb som greenkeeper på Asker hele året rundt.


Etter år på Asker golfklubb har han opparbeidet seg mye erfaring fra banen, der han kjenner hver.

GK overtar driften av avdelingen fra og med 1. Alle ansatte i avdelingen fortsetter som ansatte i GK Norge AS, avdeling Sortland . Ansvar for opplæring i GKs prosess- og produksjonsrutiner . Selskapet omsetter for milliarder kroner årlig og er den største enheten i GK. Fra Sør-Afrika via diverse lan til Jølster, Ålesun tilbake til Jøster og så til Bergen. Donovan Goosen er ny headpro i Fana Golfklubb.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg