onsdag 8. august 2018

Fargekart gråtoner

Valmuefrø – en mørkere grå tone med hint av . Nå lanserer Jotun et helt nytt fargekart som byr på utendørsfarger,. I vårt nye fargekart kan du studere en rekke ulike grå nyanser, fra de . Kanskje ikke så rart at grått har tatt over for hvitt som en dus og myk kompromiss- farge. En grå vegg gjør det lunere enn hvitt, men oppfattes ikke . Anbefalt farge til listverk og detaljer: .

Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og flere . Tenk ALLTID på hvilke andre farger din nå nye, utvalgte farge skal passe sammen med;. En ren grå farge er nøytral, og man kan lures til å tro at den passer til alt, supplerer Boris. Men grått oppfører seg som kontrast til fargen den står ved siden av. I våre fargekart finner du flotte farger og herlige bilder som gir.


Vi har samlet av våre mest elegante farger for de som vil ha en hvit , svart eller grå hus. Hvis det allerede er mange grå hus i nabolaget kan det være en . Den bør ikke benyttes sammen med kalde gråtoner.

Vil du lese mer om hvilke farger som er kåret til månedens farge kan du . RENE GRÅTONER TIL MUR- OG TREFASADER. Har du gulnet panel og ønsker en grå farge ? Da kan fargen på underlaget påvirke sluttresultatet. En trehvit vegg vil ikke få samme farge som en furuvegg som . Nå får du enda mer ut av kjøpene hos Byggmakker.


Flere mener også at grå er kjedelig og ikke er en farge. Vi syns grå er en nøytral, nydelig og dus skala av nyanser. Fra det mørke nesten sorte . Selv om vi har sett mye hvite og grå hus i det siste, heller trenden nå mot å bruke farger. Husets farge er med på å gi det karakter.


GRÅ : En farge som har blitt supertrendy det siste året er grått. Fargeekspertene anbefaler derimot å styre unna denne i hjemmet. Få heller inn litt mer varme ved å bruke beige- eller gråtoner , eller varmere hvite toner.


Det er faktisk kjempefint! Bare se i fargekartene til Jotun .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg