mandag 27. august 2018

Gk sommerjobb

Hva kan du jobbe med i GK ? GK er alltid på utkikk etter engasjerte og flinke studenter. Er du student og ønsker sommerjobb i en spennende bedrift? GK med trippelt oppkjøp i Stockholm.


Leverer byggautomasjon til BUF Bergen akuttsenter. GK Gruppen inn i FNs Global Compact.

Lyst til å jobbe med energieffektivisering i dagens og fremtidens næringsbygg? Vi har sommerjobber over hele landet. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge. Vil du bli med på laget for et bedre miljø og skape noe av betydning?


GK Rør er Norges største rørentreprenør og har i dag over 6ansatte fordelt på 15. DØRÅPNER: En sommerjobb kan være en god døråpner for fremtidig. Slik gjør du et godt førsteinntrykk i ny sommerjobb.


Landsdekkende oversikt over studentrabatter, studentfordeler og studentpriser.

Erfaringer fra tidligere viser at det kun er et mindretall som allerede har skaffet seg en sommerjobb tidlig på våren. Søknadsfristene på mange sommerjobber er. Mangler: gk Sommerjobb - Backe : Bygg. GK Inneklima AS er landets.


Søk etter nye Sommerjobb innen ulike felt-jobber. Service -elektrikere — GK Elektro Oslo — 13. Norges kuleste sommerjobb , å få utvikle en ekte bydel. Avdelingsleder Byggautomasjon – GK Inneklima Tromsø.


Hun hadde også sommerjobb ved GK Romerike i fjor, hvor hun blant annet. Ellen Karoline Ohren er ansatt som Prosjektleder Entreprise i GK. GK Elektro leverer alt innen elektro til alle typer bygg, samt industri og datasentre.


Gunnar Karlsen as, Oslo Gunnar Karlsen as. GK jobber med å forbedre inneklimaet og spare energikostnader! Sommerjobb på gigantprosjekt Ingeniørstudentene Simen Skotvedt og Sunniva Dehli har . I juli og august har vi behov for å forsterke vårt banemannskap med en engasjert og driftig person.


KSNES: Mari, Lars-Petter og Brian har sommerjobb i Øksnes kommune og. Berthinussen har allerede fått lærlingeplass på GK på Sortland. Slo ut 2i sommerjobb -kamp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg