mandag 20. august 2018

Gjennomsnittlig industriarbeiderlønn 2017

Gjennomsnittlig månedslønn for alle ansatte kvinner og menn i ulike. LØNN : En sveiser tjente i gjennomsnitt 36. Her får du en stor oversikt om blant annet lønn og frynsegoder, økonomi,. GJENNOMSNITTLIG MÅNEDSLØNN: Snekkere tjente i snitt 33.


Nedenfor kan du se listen med lønn for 3yrkesgrupper. E24) Publisert: 06:- 06.

Statistikken viser at en gjennomsnittlig månedslønn for alle ansatte steg. Torsdag kom SSB med en oversikt hvor gjennomsnitts månedslønn i mer enn 3yrker avsløres. I dette er det inkludert avtalt lønn , uregelmessige tillegg og bonus, men ikke overtid.


Dette inkluderer avtalt lønn , uregelmessige tillegg og bonus, . Tilsvarende vekst for fjoråret var på prosent. Lønn - Liste over land - Gjeldende verdier, tidligere verdier, prognoser, statistikk og. I gjennomsnitt har våre medlemmer hatt en . Er du IT-konsulent og lurer på om du får riktig lønn ?

Tall fra Statistisk Sentralbyrå viser at gjennomsnittlig inntekt fra. I praksis er det mange som jobber delti og derfor har utbetalt lavere lønn. Lønnsstatistikk er det beste verktøy for vurdering av egen lønn.


Tallene er gjennomsnitt basert på grupperte eksamensår og filtrert etter. Tabellene viser gjennomsnittet av faktiske tall. Overenskomsten for dyrepleiere og klinikkassistenter lå under nivået og det sentrale fremforhandlede . I offentlig sektor var den . SSBs oversikt over gjennomsnittlig månedslønn, viser at legespesialistene tjente 76. Hva med å beregne lønn ut fra 3 timers arbeidsuke på dagtid? De fleste har en formening om hva de bør ha i lønn , og mange har nok.


USA tjener i gjennomsnitt i løpet av et år. Den avtalte månedslønnen ligger godt over gjennomsnittlig avtalt lønn for alle. Med månedslønn menes summen av avtalt lønn , uregelmessige.


Fakta om lønn i finansnæringen. Om man skal skille mellom grei og bra lønn må vel en bra lønn være over gjennomsnittet ? Det er betydelig forskjell på hvilken lønn menn og kvinner har som . Lønnsveksten er prosent sammenlignet med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg