fredag 31. august 2018

Y kran vaskemaskin

Kuleventil med Y-løp og utvendig gjenge. Stilrent blandebatteri med svingbar kran. Fleksible tilkoblingsslanger. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Y - kran kan benyttes der hvor det kun er et uttak til f.

Koble Y -kranen til vaskemaskinkranen - koble både vaskemaskin og brannslangen til kranen - og brannslangen er klar til bruk - NÅR DU TRENGER DET! Y -kuleventil kan monteres der man har R ¾” krantilkobling med utvendige. Har vært nødt til å plassere en oppvaskmaskin og vaskemaskin ved siden av hverandre, men det er kun kran for slangetilkobling. Hver beboer har sin egen kran og avløp (pluss strøm selvfølgelig), og etter mye.


Kan vel ikke være umulig å få tak i en form for y -kobling til dette? Fritid › Hus, hage og oppussing Bufret Lignende 7. Har sett sånne y -koblinger med kraner på, med de passer bare til hageslange. Noen som har noen tips, og hvor en kan få kjøpt dette?


Som et stort byggevarehus, har vi også en stor VVS avdeling, der man kan velge og vrake blant nipler og koblinger til meget konkurransedyktige priser.

Gjør følgende før du tar i bruk vaskemaskinen. Slå av inngående kran og ta. Y – Knapp for ekstra skylling.


Det kreves en vannkran med ¾ gjenge, samt en vannavleder mellom og 80. Pluggen til vaskemaskinen garanterer jording. Kjøkkenkran med elektronisk sikkerhetskran , fleksible rør og vinklet høy tut.


Oras elektronisk avstengningsventil for oppvask – eller vaskemaskin. Skal du koble slangen til tuten på krana, eller er det en egen kran for vaskemaskin ? Ideal para vehículos de alto rendimiento y alta demanda de energía. Gran capacidad de reserva y potencia de arranque. Slike små kraner stopper effektivt vann til vaskemaskin og oppvaskmaskin og bør alltid stenges etter bruk. Foto: PRODUSENTENVis mer . For tilkobling er en stoppekran eller en vannkran med.


Er det mulig å koble en slags Y kobling til vaskemaskina med kraner slik at jeg kan velge varmt eller kaldt vann? Feks grader er jo selvsagt . Kran og avløpstrakt til vaskemaskin. Kapslingsgraden (IPxy) er gitt av to tall, x og y , hvorav x viser til hvor godt det er beskyttet mot gjenstander og støv, og y viser til beskyttelsen mot vann.


Vaskemaskin mini 230V, W - Vekt:kg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg