torsdag 23. august 2018

Rentbrennende ovn bergen

Tilbudet er et virkemiddel . Byrådet vil innføre forbud mot bruk av ikke- rentbrennende ildsteder fra. Moderne, rentbrennende vedovner gir mer varme og mindre forurensning enn gamle. Det blir da forbudt å fyre med ikke- rentbrennende ildsteder i kommunen.


Varme As er eksperter på ovner og peiser, og vi har mye erfaring fra både enkle og.

Bergen forbyr åpne peiser og gamle ovner. At forurensende ovner som brukes til oppvarming av hus blir forbudt, det kan jeg. Så mange ikke- rentbrennende ildsteder er det i Bergen. I rentbrennende ovner er det installert en etterbrenner, der gasser og partikler.


Men hva er rentbrennende og ikke-rentbrennende ildsteder, he. Det er mer enn bare ovnen som hører med når man skal bytte eller ha et nytt ildsted. Mange vil bytte ut sin gamle vedovn.


Vrakpant på ikke rentbrennende ildsteder.

Rentbrennende ovner slipper ut mindre svevestøv, og gir bedre luftkvalitet og er bra for. Bytt til en rentbrennende peisovn, og du får du opp varmen, sparer penger - og miljøet! Men det er særlig én viktig ting du må vite. Dovre Topp 5-T for vedovn. Vi har også alt av tilbehør som trengs til din peis og ditt ildsted.


Vi ser at folk i langt større grad ser på en ovn som et møbel. Som et tilbud for å bedre luftkvaliteten kan kommunen gi tilskudd for å skifte ut et gammelt ildsted til rentbrennende ovn. Ved bytte til rentbrennende vedovn kan utslipp av svevestøv blir.


Norsk Varme begynte å jobbe for forbud mot ikke- rentbrennende ildsteder. Det er ikke vanskelig å kjøpe en peis eller ovn, men det er enkelte ting man bør. Jøtul parafinkamin bør du bytte til en ny rentbrennende vedovn nå.


Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Bergen. Stand G-Gode messetilbud på kjøkken! Også nye, rentbrennende ovner forurenser bergenslufta for mye, mener hun.


Ildstedet er et koselig samlingspunkt i hjemmet. Velg mellom peiser og ovner i ulike løsninger hos oss. Den nye ovnen er større enn den gamle, så det må lages et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg