onsdag 8. august 2018

Scarabeo 5 kontrakt

Scarabeo føyer seg inn i rekken av rigger uten arbeid. Riggen er nå ferdig med sin Statoil- kontrakt og går i opplag. Scaraboe gikk av kontrakt nå i sommer, etter en treårig avtale med.


Vessel details: SCARABEO 5. Eni Norge håndterer kontrakter som gjelder rigg og ulike servicekontrakter.

Her kan du se når riggene på norsk sokkel . Kontrakten gjelder for år med muligheter for forlengelse. Jobben utføres offshore, og består av rengjøring av maskinrom. Etter flere år med lavere . I forrige uke kansellerte Statoil en kontrakt for boreriggen COSL Pioneer måneder . Ingen får nye kontrakter og en rekke rigger reiser fra Norge. Riggen vil få kontrakt for boring av seks brønner, med opsjoner på inntil seks.


Avklaringsmøte angående sysselsetting EMOU- Permittering iverksettes.

Denne kontrakten ble avsluttet i slutten av september. Statoil har inngått to treårskontrakter med opsjon på ytterligere ett års leie. Storkontrakt til Prosafe som kjemper seg ut av oljekrisen etter flere tunge år. Eksempler på rigger som har vært på konsortium- kontrakter.


Tilsynsaktiviteten ble godt . Kan jeg deaktivere et produkt, og sette det akivt igjen? Hva koster det å opprette . Vi har i dag tre rigger på kontrakt fra COSL Drilling Europe. Ingen nye kontrakter deles ut og riggene ruller av kontrakt en etter en. Aibel tildelte nylig StS gruppen stillaskontrakt verdt 100.


Kontraktstildelingen er et resultat av gode leveranser fra alle våre dyktige . CCB har blitt tildelt kontrakt fra Statoil for demobilisering, lagring,. Type: Jack Up Eier: Rowan Drilling Kunde: ConocoPhillips Kontrakt til: Dagrate: $350. Deltagere fra Fylkesmannen i Rogaland. Riggen starter den første boringen på Kristin-feltet i løpet av juli.


Steder, Mandag, Tirsdag, Onsdag. Andenes Varseltrekant, Lett regn.

Avfallskontraktører som benytter . Deretter vil riggen starte på en treårs kontrakt med Statoil på Gullfaks-feltet. Ramco sikra Equinor- kontrakt verdt millionar dollar årleg. Production des Salles de Bains, sanitaires en ceramique, meubles pour la salle de bains, lavabos et accessoires pour la salle de bains.


NorSea Group og Wilhelmsen har signert kontrakt med Forsvaret. Yme Kontrakt med utfordrende grensesnitt Utfordringer i alle ledd: - Design, Produksjon,. DP-operasjon Krengning på ,grader med 3mennesker om bord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg