torsdag 30. august 2018

Hvordan pumpe luft i sykkeldekk

Men jeg får ikke pumpet noe luft inn i dekket, alt stritter i mot. Når jeg testet den på en vanlig bilventil fungerte det bra. Spm vedr pumpe med nøyaktig trykkmåler - Bilpleie, dekk og. Hvordan pumpe opp slangeløst?


De fleste bilene nå til dags har ofte også en kompressor liggende i bilen, den kan også enkelt benyttes til å pumpe luft i dekket på sykkelen.

Er det vanleg at ein ikkje får nok luft i dekka med handpumpe ? Akkurat som med bildekkene er det viktig med riktig lufttrykk i. Jeg sliter rett og slett med å få nok luft inn i dekkene. Det er bontrager dekk og slange, når jeg pumper kommer det først litt. Presta-ventilen til dine sykkeldekk.


Hvis den er kjøpt i butikk kan du jo vurdere å dra innom for å få demonstrert hvordan den skal brukes . RASMUS: For lite luft i dekkene er en vanlig bommert. Er du bare på jevn asfalt , kan du pumpe dekket ordentlig hardt og glede deg over .

Det har ofte den enkle årsak at du ikke har nok luft i dekkene. Da blir sykkelen ekstra seig. Du må tråkke som en villmann for å komme deg opp . Og så har jeg jo en pumpe hjemme til å få nok luft i dekket til å. Hvis jeg skulle ha byttet slange, hvordan vet man at man får rett slange da? Tok en tur ned til Statoil og fikk pumpet opp nok luft der.


Merker nå etter ca timer at det er litt mindre luft på dekket foran igjen. I denne videoen viser vi deg hvordan du kan bytte dekk på sykkelen. Pump opp til anvist lufttrykk. Da pumper du luft i slangen, og putter hele greia i et vannbad.


Når slangen er pumpet til bristepunktet, kan selv det minste trykk fra en. Har dere noen forslag om hvordan jeg gjøre racersykkelen raskere . De minste typene er enkle å ta med på sykkelturen, så du kan pumpe opp. Flere av pumpene våre kan også brukes til å fylle luft i luftmadrasser , baller og . Vi viser deg hvordan du fikser de enkleste tingene selv.


Pass på dekktrykket, det er tungt å sykle med for lite luft i dekkene. Dekk uten slange kan bruke mindre luft for økt komfort, grep og mindre punkteringsrisiko.

En gulvpumpe , og eller pumpe med lufttrykk. Nå blir det lettere å finne luft og verktøy. På det grønnmalte servicepunktet finner syklistene pumpe for ulike ventiler og stativ til å henge opp . Han deler gjerne sine beste råd for hvordan man skal få en god.


Noen sykkeldekk har dessuten samme type ventiler som bildekk har. I så fall kan man dra på en bensinstasjon og fylle luft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg