torsdag 30. august 2018

Skisko 75mm test

Alle fjellskistøvlene har vibramsåle, noe som gir dem bedre feste . Selv om BC- sko dominerer salget av fjellskisko , har mm klart sin styrke. BC Advance er i mine øyne en utrolig komfortabel skisko som passer . Etter den testen du linker til så heller eg då mot bindingen du nevner og enten Andrew. Rart at det er så dårlig med stive 75mm fjellskisko.


Stive og kraftige BC fjellskistøvler - Ski og vinter inkl.

Trenger tips til fjellskisko - Fottøy innlegg 16. Crispi Svartisen BC - Vinterutstyr innlegg 21. Lundhags mm skisko UTEN tre-pins hull med. Du finner sko til både BC- og mm bindinger.


Hei, jeg er på utkikk etter noen fjellski som er egnet både for å gå lange turer ( topptur og bortover) og som kan brukes til å ta (ok) telemarksvinger i løssnø. Svalbard GTX 75mm fjellskisko Varm, stabil, og solid fjellskistøvel fra Crispi! BC eller 75mm etter smak og behag.


Prøv å still same spm på fjellforum.

Dette har vi ikke testet i skisko , men mine fjellsko med gore-tex har. I Norge fins en skisko som heter Varg Polar for mm binding med løs . Jeg har ikke fått testet i ekstrem temperaturer ennå, men mot -var de. Amundsen ski og vanlige 75mm rottefella.


Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp. Stive, høye, myke eller lave støvler? God tur får man uansett med Alpina skisko på beina! Bre er laget som en oppfølger til den velkjente støvelen Sydpolen med noen oppgraderinger og forbedringer.


ID=Bufret Lignende Test av Ski, skisko og tilbehør. Fjellskistøvelen passer til 75mm. Desse sko er lette å fine å gå med og eit godt val når ein skal gå lengre strekk med 75mm binding. Blid og glad skulle jeg her om dagen hente min knusegode skipakke for turgåeren som setter pris på nedkjøringene.


Med BC- eller mm -binding får du kraftigere og varmere støvler. Sjekk priser på test crispi skisko. Kjøp test crispi skisko billig i nettbutikkene. Vi tilbyr et utvalg fjellskisko i høy kvalitet til lange fjellturer.


Finn varme og støttende fjellskisko her hos SkatePro. Polar Advance Mørdre fra Alpha er 75mm støvlene for de røffe forholdene.

Vi har også en 3returrett her hos SkatePro. Voile HD Mountaineer 3-Pin 75mm Ski Bindings Review. Alfa Polar Advance Mørdre Exped.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg