onsdag 15. august 2018

Hvor mye koster en dusj

Og at det koster under en krone for en graders vask? Lave strømpriser gir god valuta for pengene. Men visste du hvor mye det egentlig koster ? Har du PlayStationkoblet til nettverk?


De fleste nordmenn dusjer hver dag, og noen flere ganger daglig. Dette avhenger selvfølgelig av hvilken .

Men hvor mye koster det egentlig? Noensinne lurt på hva din daglige dusj koster og om det er billigere å dusje enn å bade? Har litt dårlig rå og vil gjerne vite hva det koster å ta en dusj (he he) La oss si at jeg bruker liter av kun varmt vann. Vannet som kommer inn i min lille . Bruk bøtte og klokke til å regne ut hvor mye vann dusjen din bruker.


Et karbad koster omlag kroner, en vanlig dusj kroner og en sparedusj 1. FEM KRONER: Et generelt gjennomsnitt tilsier at en vanlig dusj koster. Jeg dusja nettopp, og da brukte jeg opp hele varmtvannstanken.

Tanken er 2liter, og har nesten ikke vært brukt før i dag. Wh strøm for en leilighet på kvm? Kostnad ved bruk av tørketrommel - Økonomi 14. Den store fysikkassistansetråden - Side 1- Skole og leksehjelp. Hvor mye koster varmtvann?


Vet du hva en dusj koster deg? Som å trakte en kanne med kaffe - eller det å ta en dusj. Nakne tall – Så lenge dusjer vi og dette koster det. For en familie på tre, hvor alle dusjer hver dag i minutter, er besparelsen med sparedusj.


Si at en bruker 1liter vann på grader C. Kroppsvask koster skjorta. DYRT: I dusjen kan du tenke over hvor mye penger du bruker i året på unødvendig tidsbruk. Kutter alle i familien det . En minutter lang dusj koster kroner med sparedusj og ni.


De anbefaler at man undersøker hvor mye vann dusjen bruker og bytte til . Dyre dråper: Nora vil dusje mer, pappa Rune vil spare på vannet. Og Halvorsen har faktisk rett.

Hvis du vet hva som påvirker strømforbruket ditt mest - blir det mye enklere å redusere. Det går med omkring kWh for å varme opp vannet, så med dagens strømpriser koster dusjen deg rundt kroner. I løpet av et år blir det rundt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg