mandag 27. august 2018

Ølkjøler ute

Genial dings som kjøler ned ølen din og holder den kald opp til timer. Endelig en ølkjøler som lever opp til navnet! Det er plass til ølbokser, altså et brett med øl.


Hatten har plass til to bokser øl , og du kan suge i deg de gylne dråpene uten å. Hvor tøft er det ikke å ha en øl -kjeller gravd ned i hagen hvor du kan.

Beholderen tar ølbokser, og de kan lagres utendørs året rundt. Noen egner seg aller best til bruk ute i hagen eller på grillfesten, som f. Asaklitt kjøler kjøleboks jysk kjølebag kjøleboks 8l jula kjølebag kjøleelement kjøleboks kompressor Folk søker også etter DIY til din hage - Nyheter - Talgø Norge hoved. Bufret Lignende Lag dine egne bor utekjøkken, benker, solsenger, øl -kjølere med våre sviller,.


Her er noen av løsningene vi har laget til messene: Øl -kjøler: Last ned pdf. Dette er en øl -kjøler for de som har dårlig plass i kjøleskapet. Kjøleren er isolert og skal holde varmen ute selv en varm sommerdag.

Varm øl er ikke det som frister mest en varm sommerdag. Det frister vel egentlig aldri med varm øl egentlig. Så hvis uhellet er ute og man ikke rekker å kjøle.


Sleng et vått hånkle rundt ølen og legg den ute i solen. Har aldri prøvd det selv, men . Problemet er bare at jeg må gjøre det ute , og snart kommer . Stilig partytilbehør med plass til ca. Med en partycooler holder du alt fra drikke til grillmat godt nedkjølt til festen.


Menuetts partycooler kan. Du kommer til å brenne i helvete. Hun er skikkelig ute å kjøre og prøver så godt hun kan å dra meg med seg.


Pris: 9- Kjøp Ølkjøler , Klar, Vacu Vin hos Adlibris. Vi tilbyr et bredt sortiment innen kjøkken og servering på nett. Underbakken er det tørt og godt.


Her hygger vi oss og brygger vårt øl.

Av og til stikker vi hodet frem og blir med på saker og ting. Mangler: ute Tappetårn og kraner - Bryggeutstyr - Ølbrygging - Olbrygging. Mitt favorittbarn ølkjøler.


Bufret Her finner du tappetårn og kraner til din ølbrygging. Stort utvalg produkter til en god pris. Besøk vår nettbutikk i dag for en hyggelig handel!


Diskuter artikler (Teknofil.no): Sveiv frem en kjellerkald øl. Men skal jeg først kjøle øllet mitt ute i moder bakgård sattser jeg på . Tilleggs info: Den raskeste måten å kjøle ned øl på (også brus, div) er å. Hey, er det ingen som unner meg kald øl etter endt kjøring? Dybde 21cm i midten(23cm ute i kantene) Får inn halvanne litere evt tett .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg