fredag 10. august 2018

Rense sluk under badekar

Har jeg tilstrekkelig høyde til å rense sluket ? Ingen måte å få renset ut av sluket. Nei, lag sluk rett under avløpet i badekaret og lag inspeksjonsluke. Jeg lurer på hur det går for seg å rense sluken om du har innebyg.


Også tidligere har Dinside tipset om å rense sluket med gamle.

Befinner sluket seg under badekaret , må frontpanelet på badekaret av. Når vi skal tømme badekaret kan det virke som vannmengdene blir for store for sluket og vannet kommer opp igjen. Hjelp til rengjøring av dusjkabinett - Hus, hage og oppussing. Ofte blir sluk plasser under badekar eller dusjkabinett. Vann som tappes fra badekaret bør renne rett i sluket og ikke rundt på gulvet under badekaret før det finner veien ned i sluket.


Følg med når du tømmer karet ved . I beste fall tørker du opp vannet og får renset sluket før det skjer noe mer dramatisk.

I verste fall kan du faktisk risikere å få vannskader på . Hvis sluket er tett, kan du få vannskader eller oversvømmelse i leiligheten. Derfor er det viktig å rense. Noen renser aldri sluket , viser ny undersøkelse.


Befinner de seg under badekaret , må frontpanelet på badekaret av. Selv på et nyoppusset bad vil du etter hvert oppleve at vannet i badekaret eller dusjen. Dersom du ikke renser sluket kan det bli tett og skape oversvømmelse. Det kan føre til vannskader, enten hos deg selv eller hos naboen i etasjen under.


Mistenker at tidligere eier ikke har vært ivrig med å rense sluken. Sluken er under et dusjkabinett som jeg ikke klarer å rikke. Sluken under badekaret får vi ikke kontrollert skikkelig, men . Rense sluk , vannlås og sil. Sluket må renses jevnlig, hvis ikke fylles det opp med hår og smuss.


Bufret Har prøvd og rense rør øverst ved vasken og avløpsrens. Kommer vond lukt fra sluk under innebygget badekar på fliselagt ba og jeg ønsker at en fagperson .

I følge Teknisk forskrift skal det være sluk i alle bad og vaskerom. Det skal også være enkelt å komme til for å rense sluket. Er det så vidt vannet renner ut av vasken eller badekaret ? Oslo VVS-senter på Furuset,.


Artikkelen fortsetter under annonsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg