tirsdag 21. august 2018

Gk drammen

Med hovedkontor i Drammen dekker Region Sør fylkene Buskeru Vestfol Telemark og Agder. GK er nordens ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner. Ventilasjon, Rør, Elektro, Kulde og Byggautomasjon.


Vi utfører alt innen rørfaget, profesjonelt og til en fornuftig pris. Velkommen til oss i GK Rør avdeling Drammen. Har du spørsmål eller lurer på noe i forbindelse med rørlegging så ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. GK Inneklima AS avd Drammen. Drammen Golfklubb holder til på Drammen Golfbane i Skoger utenfor Drammen.


Banen er en skogs- og parkbane med hull designet av Jeremy Turner. Bedriften har innrapportert følgende stillingstitler til Aa-registeret: Avdelingsleder (Bygg Og Anlegg), Divisjonsdirektør (Bygg Og Anlegg), Salgssjef, Prosjektleder . Nå har de innkalt medlemmene til informasjonsmøte. GK er en TotalTeknisk Entreprenør og Servicepartner. Vi tilbyr tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i .

Unn deg noen timer i Drammen. Skifte reduksjons ventil,stoppekran etc. Veldig fornøyd med firmaet - kan anbefales.


Vi har vekstambisjoner og ønsker å ta markedsandeler, sier avdelingsleder John Stensby om den nystartede GK Rør-avdelingen i Drammen. I samarbeid med øvrige GK -selskaper og avdelingerkan vi levere totaltekniske. Arbeidssted er Drammen Ønsker du en stilling i en offensiv bedrift i vekst?


Klubben risikerer å stå uten bane etter blodrøde regnskapstall. Nordens største og morsomste golfturnering! Fine premier og minst ett lag får spille i finalen på Bro Hof! GK Drammen sysselsetter i dag personer fordelt på fagområdene ventilasjon, byggautomasjon, vannsystemer og energi.


For å styrke vår posisjon ytterligere . Gk drammen , GK, r r utf rer oppdrag for b de privat- og proffmarkedet i hele Norge. Spela golf till halv greenfee på Drammen - Golfklubb samt på över 9andra golfbanor. Sök på land eller distrikt.


Markedsnavn, Karlsen Gunnar AS. Gateadresse, Bjørnstjerne Bjørnsons gate 11 . Gjennomsnittlig vurdering: 5.

Les alle på Leadingcourses. Gk Inneklima AS avd Drammen har besøksadresse Bjørnstjerne Bjørnsons gate Drammen. Find reviews and ratings for Drammen GK in Norway. GK Rør AS Drammen har siden avdelingen ble etablert 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg