fredag 22. august 2014

Apotektekniker lønn

En apotektekniker arbeider i apoteker under faglig ledelse av farmasøyter. Apotekteknikeren hjelper kunder med å finne riktig legemiddel, og bidrar med . Er nå ferdig utdannet apotektekniker ,så regner med at lønna stiger en del straks autorisasjonen blir godkjent. Venter fortsatt på papirene.


Noen som er apotekteknikker her? Sykepleier i butikkjobb LØNN ?

Bli apotektekniker eller ikke? Flere resultater fra forum. Hvor godt tjener man som apotektekniker og reiselivsmedarbeider? Les mer om yrket apotektekniker på Utdanning.


Gjestebloggen – Full lønn under sykdom handler om rettferdighet. Forhandler i Parat, Renate. Messel Hegre, sier apotekteknikerne. Her kan du sjekke lønnen til 1yrker.


Dette inkluderer fast lønn , bonus og uregelmessige tillegg, men ikke overtid.

LØNN UNDER SYKDOM, SVANGERSKAP, FØDSEL M. Arbeidsoppgavene for en apotektekniker er veldig variable alt ettersom hvor engasjert man er. Resultatene så langt fra årest lønnsoppgjør viser at farmasøytarbeidsplassene er tro mot frontfagsmodellen. Vi beregner hva andre som deg har i årslønn. LilleWirre: Jeg har også tenkt på å utdanne meg til apotektekniker. Ikke tenkt å innmari mye på lønna i starten, finn noe du liker å jobbe med.


Azets er den ledende leverandøren av teknologi og tjenester innenfor regnskap, lønn, HR, bemanning og rådgivning i Norden. Mange var mot utvidet rolle for apotekteknikere , med uttrykk soDet . Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 22. Grunnlønn og månedsfortjeneste. Avtalen gjelder ansatte ved apotek - apotekteknikere og apotekmedarbeidere.


Lønn og rettigheter for ansatte i apotek. Den ferdige avtaleteksten er ikke ferdig . Parat, og er fagforeningen for apotekteknikere. Dersom den ansatte tar ut permisjon uten lønn , skal dette også meldes fra om til oss. Opplæringen skal bidra til at apotekteknikere kan håndtere legemidler og andre apotekvarer.


Yrkestittel er apotektekniker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg