torsdag 14. august 2014

Sparedusj

Nyt dusjen med god samvittighet, og installer heller sparekran enn sparedusj , oppfordrer rørleggere. Montering av sparedusj er et enøk-tiltak som har meget god lønnsomhet. Tommelfinger- regelen sier: Skifter du til sparedusj , halverer du dusj-kostnadene dine.


Skal du gå for komfort eller miljøvennlig når du velger takdusj? Det finnes faktisk løsninger som tar hensyn til begge deler. Bademiljø gir deg noen tips her.

LJUNGMANN DUSJHODE SPAREDUSJ AIRFLOW COMFORT Dusjhode av høy kvalitet i krom utførelse. Dusjhodet blander luft og vann og vil med dette gi en . Generell kjøpsinformasjon. Handle sikkert hos Clas Ohlson – Sikkerhet av høyeste . Sparedusj – ufortjent dårlig rykte? Tenk at vann er en ressurs du skal ta vare på.


Det kan være du for eksempel . Kalkulatoren beregner hva du kan spare ved å endre dusjvaner. Det er mange fordeler med å bytte ut det gamle dusjhodet med en sparedusj.

Du kan halvere utgiftene du bruker på å dusje ved å bruke mindre vann og strøm. Derfor kan det være svært gunstig å bytte ut dusjhodet med en sparedusj. Faktisk kan du halvere strømutgiftene du bruker på å dusje i varmt vann. Hensikten med å bruke sparedusj er nemlig ikke i og for seg å bruke mindre vann , men å. Men finnes det også andre fordeler ved å bytte til sparedusj ? Sparer både vann og søl under arbeidet.


I årevis har det norske folk blitt anbefalt å montere sparedusj – som nærmest på magisk vis skal gi både økonomiske og miljøvennlige gevinster . Denne blir markedsdørt som en sparedusj , noe jeg ikke tenkte så mye på før jeg oppdaget at kranen måtte stå omtrent på fullt for å få noenlunde anstendig trykk. Så, spørsmålet er, jeg leste ett sted at en sparedusj vil gi større trykk men mindre vann. Mens andre sier sparedusj gir dårlig trykk nettopp fordi . Trives bra der, men ulempen er at utleier selvfølgelig har installert en sparedusj av dimensjoner siden strømmen inngår i husleia.


Litt spredte dråper kan jeg . Du fikk ikke med deg at noe av poenget med sparedusj er at man skal få et tilfredsstillende vanntrykk uten å ha kranen på for fullt? Dog er det slett ikke umulig at . Med dagens teknologi merker man så vidt forskjell på en sparedusj og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg