mandag 11. august 2014

Frittstående badstu

Er du på jakt etter badstue utendørs? Med stort fokus på kvalitet leverer vi badstuhytte og badstue byggesett til en rimelig pris. Byggesettene leveres uten . Har du plass til en frittstående badstue ? Hvis du planlegger godt trenger du ikke søke.

Bygg frittstående badstue uten å søke. En utendørs badstue er en drøm for mange sommerhus- eller hytteeiere. Og det som umiddelbart kan virke som et uoverkommelig prosjekt, kan . Sibirsk gran, lerk og termo tre.


Produsert i Finland etter de høyeste kvalitetsnormer , . Ikke ferdigkjøpte fra Baltikum som mange av konkurrentene går for, men laget etter kundens ønsker og mål. Dessuten har vi bygget mange frittstående badstuer , .

Har planer om å bygge vedfyrt badstue på hytta og trenger råd. Noen som har tegninger eller en link til et badstueprosjekt på ca 6-kvm? Vi leverer frittstående badstuer for eget oppsett.


Badstuhyttene er komplett ferdikappet (precut) byggesett med detaljerte arbeidstegninger, som gjør oppsett. En vedfyrt frittstående badstuhytte er et veldig praktisk og kostnadseffektivt alternativ til å integrere en badstue i en eksisterende hytte. Med vedfyring er man ikke . Med en frittstående badstue kan du forbedre uteplassen rundt hytta, ved å la badstuen inngå i et tun eller en lekrok, eventueøt forbundet med . Vi er TylöHelo, verdens ledende produsent av badstuer og dampbad. Vi utmerker oss gjennom det vi gjør, og velværeopplevelsene vi skaper.


Ideelt panel til innvendig kledning av tak og vegger i badstuen er . Følg denne oppskriften, og en badstu med alt den innebærer av velvære, helse og romantikk kan snart være på plass på din hytte. Bygg din egen badstue med enkle hjelpemidler. For en familie bør størrelsen være på minst m2.


En kW varmeovn er som regel tilstrekkelig varmekilde. Det vanlige er å ha en frittstående badstue , i nærheten av hytta, med eget omkledningsrom.

Badstue er en naturlig del av hyttelivet i Finnmark. Hage-og hytte badstue som er et frittstående badstue byggesett har en modern design med store glassoverflater. Perfekt på hytta eller i . De finske tradisjonene når det kommer til badstu er i ferd med å bre om seg i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg