fredag 22. august 2014

Klækken hotell

Søstrene Kronborg gjenreiste imidlertid hotellet. Det ble drevet av den tyske, . Hønefoss og vurdert til av 5 . I februar ble 2personer syke etter et utbrudd av norovirus ved hotellet. Nå har flere blitt syke igjen.

Vi kjemper mot en usynlig fiende, sier . Finner du hotellet til en lavere pris noe annet sted så matcher vi det med vår prismatch. Se bilder og les 3anmeldelser. Ideelt for å besøke Ringerikes Museum.


Hotellets restaurant er åpen alle. Bestill nå og spar penger! Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Hos oss finner du både stort utvalg og gode priser. Klekken (bro, m unna), Nedre Nordbergveien (veg, gate, 1m unna), Digra ( gårdsbruk, 1m unna), Fredheim (gårdsbruk, 2m unna), Knausen . For direkte telefonkontakt med resepsjonen tastes for linje ut tastes 0. Resepsjonen står for øvrig til tjeneste timer i døgnet. Klækken hotell , tidligere Klækken Turisthotell, er et hotell som ligger på grunnen til Øvre Klekken gård i Haugsbygd i Ringerike kommune i . Ifølge NRK Buskerud er gjester ved Klækken hotell på nytt rammet av oppkast og diaré. Med bil tar det under en time både til og fra Oslo og Gardermoen. Flott hotell omkranset av en vakker hage med frodig flora, skulpturpark og et innbydende basseng.


Sammenlign alle de beste reisenettsidene samtidig. Vurdert til av basert på . Her er det konferanserom og styrerom, fra det store konferanselokalet Norefjell på . Varmt velkommen til et inspirerende kostholdsforedrag. Oversikt over møterom og kapasitet.


Få tilbud og bestill på meetings. Surrounded by a lush flower garden,a very .

The hotel offers a restaurant. Ingen resultater ble funnet. Innkjørselen på hotellet var pyntet med en mengde . Save or more on Hotels with KAYAK now!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg