mandag 25. august 2014

Skilt humor

Rimelig innramming, rask levering og garanti om 100 . Hysterisk morsomme skilt fra hele Norge. Vi har også metallskilt med egen tekst. Erna Solberg reiser til Washington for å ha møte med Donald Trump. Morsomme skilt kan bidra til en lettere stemning, både på jobb, hjemme eller i. Advarsel: Barn som ingen passer på vil bli solgt .

Her har skiltmakerne enten hatt en morsom dag på jobben, eller så har de glemt å skru på hjernecellene. Våpen eller ammunisjon er forbudt, men kanskje det er lov om vi tar med begge deler sammen? Fra grensen mellom USA og . Forbudt å falle over rekkverket.


På denne siden finner du mange eksempler på dørskilt humor. Det er påbudt å løpe sakte . Foldal Stempel Designmal - Artig skilt for katteluka, Nødutgang for pus. Har du vært noen av disse stedene?


Heftet) av forfatter Roger Pihl.

Se flere bøker fra Roger Pihl. Men ikke alle ler like godt av skilt -humoren til Morten Ballari. Jo klart vi tåler humor , spørsmålet er bare hva vi definerer som humor. Humor : Jeg lo, og lo, og lo!


Det blir aldri nok skilt så lenge det er humor. NYTT PEK: Richard Solli har for tredje gang hengt opp et skilt på garasjen sin, som ligger ved . Skilt, plakater og menyer skal informere og skape klarhet, men kan ofte. Det finnes skilt til ethvert rom, av alle typer.


Alt fra rene faktaskilt og små humoristiske meldinger, til lengre aftenbønner og bibelvers. Jeg har selv sett at en jubilant fikk et slik skilt i bursdagsgave. Kan druer ha farget et helt land?


Vi antar at det var de blå druene som ga fra seg mest farge. Såkalt chinglish får utlendinger til å le. Nå vil kinesiske myndigheter rydde opp i skilt med pinlige oversettelser til engelsk.


Skilt – Champagne fixes everything.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg