onsdag 6. august 2014

Oso varmtvannsbereder advarsel

Oso har sendt ut advarsel om risikoen for overoppheting på deres varmtvannsberedere. Se om din varmtvannsbereder er i faresonen her. Risiko for overoppheting i elektrisk tilkobling på OSO varmtvannsberedere av typen: For å kontrollere om dette angår Deres produkt, se merkelapp . Forrige uke var det to branner i Oso varmvannsberedere i Alta. Nesten halvannet år etter at advarselen ble sendt ut første gang, er det uvisst . Varmtvannstanken tok fyr timer etter at de så advarsel på TV .

Advarsel om risiko for branntilløp i OSO varmtvannsberedere. TOBB Vedlikehold informerer om at det kan være risiko for branntilløp i elektrisk tilkobling på noen . Nylig brøt det ut brann på to forskjellige steder i Alta. Ti typer OSO varmtvannsberedere har risiko for overoppheting i. Dette gjelder flere tusen varmtvannsberedere. Faren for brann er ikke overhengende, men bedriften ønsker likevel å gå ut med en advarsel.


OSO Hotwater av typen superserie. Oso Hotwater advarer norske husstander om en feil på selskapets.

Produsenten sender ut advarsel til alle Norges husstander for å advare. Potensiell fare for branntilløp. OSO Bytter ledning på Super serien. Min bereder ser annerledes ut.


OSO har tidligere avdekket feil som medfører fare for branntilløp i elektrisk. Nå tipser lesere om feil på flere beredere. Tips oss gjerne om du har opplevd noe. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har registrert flere branntilløp og rundt 2tilfeller av . ADVARSEL Mulighet for alvorlig personskade eller død.


Advarer mot brannfarlige varmtvannsberedere. Oso varmtvannsbereder er årsaken til dødsbrannen i Øvre Holtet i. Selskapet har tidligere gått ut med advarsel , men fremdeles er det rundt . De har tidligere sendt ut en advarsel hvor de opplyste at det kunne være risiko for . Jernia, Postkasser, Postkasser som skal . Viktig melding om varmtvannsberedere. Sjekk om du har en av disse som står under på advarselen fra OSO. Klikk på INFO- OSO bytter den elektriske . Hokksund-bedriften sender nå ut advarsler til hele lanedet for å advare mot .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg