mandag 25. august 2014

Kiting på snø

Rett utforbi fjellstuen ligger Ståvatn, med flotte kiteforhold ved de fleste vindretninger! Kitepakker til bruk på snø. Kjøp komplett kitesurfing utstyr i våre butikk på Kongsberg eller bestil kitesurfing pakker online.


Kitesurfing utstyr fra Core Kiteboarding . Muligheten er nærmest ubegrenset når du . Kiting kan gjøres på snø , land og vann, i bølger og på flatvann.

Her får du alt du trenger å vite om du vil bli dragetemmer i løpet av sommeren. Her er det et vakkert turterreng som kan utforskes med kiten , både i form av dagsturer og lengre turer . Skiene vi kiter med på snø , ofte i svært krevende og upreparert terreng, er egentlig konstruert for bakkekjøring. Bindingene er din forsikring mot å, i verste tilfelle, . Du kan bruke den samme kiten på snø som i vann, men de fleste bruker en enklere kite på snøen.


Den ligner mer på en fallskjerm og tar . Generelt sett er det lettere å lære kiting på snø , så mange vil ha god effekt av å ta kurs på vinteren før de . Ved kjøp av brukt kite bør du forsikre deg om at kiten har mye depower. Her finner du informasjon om kiting , kitekurs, kitespotter - vær og vind!

Norges største kitenettsted. Siden er driftet av Fluid Net AS. Våren er i ferd med å innta lavlandet, men fremdeles er det mye snø og flotte skiforhold i fjellet. Og er det meldt vind i tillegg, blir det flotte . Nå håper jeg at det snart kommer vind men det kommer det ikke og det er drit . Av den grunn bør alle som har lyst til å . Man kan også kite om vinteren på snø eller is, og man kan bruke de samme dragene.


Berlevåg-folket drar gjerne til Kongsfjord– eller Båtsfjordfjellet for å kite. Kiter du ved Ragguvidda: pass opp for vindmøller! Hovden har flere flotte områder som egner seg for kiting på snø.


Breivatn ved Bjåen, gir ofte gode forhold for kiting og mye plass. Her har du muligheten til å kite . Gisela Pulido, den yngste verdensmesteren i kitesurfens historie deltar også. Hva er største forskjellen mellom kiting på vann og kiting på snø ? Varanger Arctic Kite Endurance (VAKE) er verdens hardeste konkurranse for kiting på snø.


Midten av Mars til midten av Mai byr på lengre lys, godt med snø og fin. På uværsdager kan veien over Hardangervidda stenge grunnet for mye snø og vind. At du føler deg trygg er . Ta med noen venner på kurs og benytt vår utrolige .

Sporten utøves på vann eller snø og utøveren står da på henholdsvis brett, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg