mandag 25. august 2014

Skjærebrett plast

KitchenTime selger plastskjærebrett fra kjente varemerker! Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! Klassisk skjærebrett i like klassisk format.


Bruk underlag som er snille mot kniven når du hakker, strimler og deler. Klassikere i tre eller plast , i vårt sortiment finnes.

Hold kjøkkenbenken ren med et robust skjærebrett i tre. Vil du ha skjærebrett som er ekstra enkle å rengjøre? Da er skjærebrett i plast som skapt for deg. Praktiske skjærebrett hvor du lett kan skille mellom rått kjøtt og ferske grønnsaker. Lavet i hard plast , godkjent til levnetsmidler.


Skjærefjøl plast hvit 51x38x2cm Xantia. Bestil her på hjemmesiden etter de mål du ønsker. Klebefri overflate, derfor også.

Og han foretrekker helt klart trefjøla fremfor plast. Bruk et skjærebrett til grønnsaker og et annet til kjøtt og fisk. Mens det tidligere i stor grad ble brukt tre, har det i de senere årene vært en økning i bruk av stål, stein og plast. I Norge er det enda ikke utviklet . Vi kan tilby våre kunder klassiske skjærebrett laget av tre eller plast , kraftig skjærefjøl og brødfjøl - alle av høyeste kvalitet som tåler tøff behandling når det . Färgkodad skärbräda för ökad hygien i kök. Gamle plastfjøler med hakk og sår kan bli smittebomber på kjøkkenet.


Gjennomfarget skjærebrett som er godkjent for næringsmiddelbruk med nedfelte silikonhjørner for stabilt feste på benken. Har en hendig krok i ene hjørne. Tre utskiftbare skjærebrett i plast å komplettere til skjærebrettsettet. Kan stables – lett å forvare Fleksibel struktur for enkel bruk.


SKJÆREBRETT PLAST 37X25CM. Flott skjærebrett med grå gummikant. Den slitesterke kanten gjør slik at skjærebrettet ligger stablit på bordet.


Med disse skjærebrettene er det slutt på å blande grønnsaker med ferskt kjøtt. Her får du skjærebrett i hard plast med hver sin indikasjon og farge: grønnsaker , .

Bilde av cutting board L brund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg