torsdag 21. august 2014

Jula dab

I stedet får vi et digitalt radionett med betydelige fordeler, blant annet et bredere programutvalg og bedre mottaksmuligheter. Les mer om DAB -skiftet her. Radiohørselvern som har DAB -radio og lading via mikro-USB.


Hørselvernet har også en mm AUX-inngang for tilkobling av for eksempel telefon eller . Denne kompakte antennen er et veldig godt valg ved montering på bilens frontrute. Baksiden på antennen er kledd .

Tilpasset den nyeste radioteknologien! Radioen har dobbel alarm for par med . Hvis det er radioen du bruker mest, er Pioneers MVH-280DAB noe for deg. Antennen har ekstremt pålitelig teipfilm og passer til alle . Det skjuler seg mer enn hva man gjerne skulle tro innenfor den retroinspirerte designen på denne radioen fra . En veldig kjekk finesse er radioens automatiske klokkeinnstilling via DAB.


Med alarmfunksjonen kan du våkne til en radiostasjon eller klassisk alarmlyd. Komfortabelt radiohørselvern som har DAB -radio og lading via mikro-USB.

DPG14CS har også en mm AUX-inngang for tilkobling av mobilen. Tiny Cfungerer som en FM-sender, men har også line-out for ledningstilkobling og 5 . BARDUFOSS: Jon Kvello opplevde at DAB -signalet på Bardufoss var borte fire dager i jula. Jeg tenker på dem som har sine tradisjoner forbundet med radioen,. Sammenlign priser på Tiny Audio CDAB -adapter. Jula Jula , i, Alt for hjemmefiksere og proff.


Det döljs mer än vad man först kan tro under det retroinspirerade skalet på denna radio från Marquant. Hemelektronik och vardagsprylar för kök, wc, kontor och tvättstuga. För tillfällen som kräver mobilitet . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


God ly sammenleggbar, komfortable hodetelefoner, trinnløst justerbar bøyle og kort, fleksibel antenne. Med dagens DAB -radio kan du få hele verden inn i stua - eller kanskje du foretrekker å våkne til siste nytt med en klokkeradio? I alle tilfeller må du montere en egen DAB -antenne. Valg av antenne og plasseringen av denne er svært viktig for å oppnå bra resultat på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg