onsdag 6. august 2014

Sjakkel biltema

Handla däcksutrustning, båttillbehör och båtreservdelar till bra priser hos Biltema. Stort sortiment av block, beslag, räcken, mantåg, stegar, vantskruv, . I rustfritt stål AISI 316. Hindrer vridning av kjetting eller line. Festes mellom anker og kjetting eller line.


Sjakkel med underlig unbrakobolt eller lås?

Softsjakkel til fortøyning? Lage moring selv innlegg 14. Erfaringer med utstyr fra Biltema innlegg 9. Flere resultater fra baatplassen. Jernbindertråd 50mm 200gr forkobret.


Myke sjakler er ikke akkurat standardutstyr i en vanlig båtutstyrsbutikk. Det er derfor litt overraskende at Biltema har lansert et slikt produkt for . Ser at en god del forhandlere (ofte Engelske) selger denne, men til en helt annen .

Er det noen spesielle sjakler etc. Biltema har ok sjakler , men som d er sagt ovenfor: Det er egentlig bra å unngå å . Det hadde nok gått fint, men kroken på tauet mitt er forholdsvis stor, så da ble det en billig sjakkel på Biltema i tillegg. Mulig det var at jeg ikke . Sjakler i stål ødelegger galvaniseringen på fortøyningsbøylene i våre.


Re: Vinsj, kasteblokk, stropper og sjakkel. Jeg kjøpte mine sjakler der. Til denne testen ble det skaffet en Bruce-kopi fra Biltema til litt under 4kroner. Inntil jeg får brakt på plass kjetting og sjakkel for å kjøre opp tauet blir den liggende.


Leveres i praktisk plasteske. Tilbudet kan kjøps på Biltema til 1NOK. Aluminiumshus med krok og sjakkel av rustfritt stål. Ståltau, wire produkter, skipsutstyr. Tok en tur på Biltema siden de har det meste der.


D SJÆKKEL MGALVANISERET. Biltema Nordic Services AB. Biltema , andre steder er de sikkert bedre, men mye dyrere.

Kontroller krok og sjakkel før bruk. Nå har Biltema fått inn elastiske tauestropper, eller du skal vell ikke bruke. En annen ting man ofte ser er at det skjøtes stropper med sjakkel. Karabinen var festet til selens speedbar og sjakkel til vingens .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg