torsdag 7. august 2014

Stort skjærebrett tre

Chop Up skjærebrett , 45x2 teaktre. Chop2Pot skjærebrett stort sort. Raske og trygge leveringer! Skjærebrett finnes å kjøpe online på Room21.


Vi bruker cookies for å gjøre nettsidene relevante for deg.

Cookies er knyttet til IP- adressen din, og er ikke knyttet til andre personlige opplysninger. Treverk er et materiale som gjør seg veldig godt med sin lunhet og varme uttrykk, i bufféen, på bordet og i andre serveringssituasjoner. Når du kjøper et skjærebrett av tre er prisen ofte relatert til størrelsen på produktet. Et tips er å tegne opp hvor stort du synes at skjærebrettet. Victorinox Allround skjærebrett med renne Stort brun.


Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! Aida, raw skjærebrett teak 32x15cm.

Joseph Joseph, chop2pot stor sort. Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest samt kjøkkenprodukter som glass, kniver, bestikk,. Gode tilbud til inspirerende hjem - skjærebrett - Alt for Hjemmet.


Ting har et stort utvalg av skjærefjøler. Du finner alltid noe på Ting! Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Stort og godt skjærebrett , perfekt til brø servering av oster eller andre småretter. Hold kjøkkenbenken ren med et robust skjærebrett i tre.


Vil du ha skjærebrett som er ekstra enkle å rengjøre? Før var det brødfjøl i tre som regjerte på kjøkkenbenkene. SKJÆREBRETT STOR 46X32CM KIT. Bruk et skjærebrett til grønnsaker og et annet til kjøtt og fisk.


Hvis du har fått ny kjøkkenbenk, og saget ut til oppvaskkum, har du automatisk også fått et stykke treplate som du lett kan forvandle til en fin . Du kan velge mellom skjærebrett av både tre og plast, så du kan kjøpe akkurat det du har behov for. Hos POWER finner du alltid kun produkter fra de beste .

Klassisk skjærebrett i like klassisk format. Tre farger: svart, hvit og teal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg