onsdag 13. august 2014

Seteventil bruksområder

En seteventil består av en roterende spindel, en plugg og et såkalt sete. Når man vrir spindelen med klokken, dyttes pluggen ned i setet, og isolerer for alt som . Les mer i ventilkompendium . Rødgods : Rgeller bedre bør brukes hvor støpejern eller . Seteventil , 3-veis, utvendige gjenger.

Blindflens, for seteventil DN med flens. For VVS er det laget kataloger, VVS Teknisk som du nå holder i hånden og VVS Synlig som du finner på vår internettside under Kataloger. Stengeventil, rettløp, med innvendige BSP-gjenger. Gjenget overdel med låsemutter.


Bruksområde : Sjøvann, vann, olje og ikke aggressive. Membranventiler lages i mange forskjellige størrelser alt etter bruksområde. Teleskopisk utførelse med myktettende seteventil.


Stigerør tilvirket i rustfritt stål.

Leveres med pakning, rustfrie skruer og muttere. VMV 3-SETEVENTIL 3-VEIS. Legg til i sammenligningsliste - Fjern. Vanlige tappeventiler og greps blandebatterier.


BK 1-1er en komplett blande-enhet. Bunnventilen er en vedlikeholdsfri seteventil. Ventilsatsen er beregnet for bruk til . Kontroller at filteret er rent før. Dette området bruker informasjonskapsler for å gi en best mulig brukeropplevelse.


Ved å fortsette å bruke området eller bli her, samtykker du i vår bruk av . Mangler: seteventil Rising Stem Non Contact kuleventil - Control Seal - Aktuering. Produkter › Produsenter › Control Seal Bufret For noen kan ventilen minne om en sluseventil (rising stem), den lukker som en seteventil , men kjernen i ventilen minner mest om en kule. Bufret Bruk av produktene i andre bruksområder enn de som er nevnt, må avtales. Måleomformer Måler gjennomstrømning. Teknisk informasjon,montasjeråd for spesielle bruksområder.


Flens DN10 KVS16 Slaglengde 40mm, PN10.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg