onsdag 6. august 2014

Stellekommoder

Praktisk stellekommode fra Primi Sogni med ergonomisk utformet badekar for god komfort og en polstret stellepute. Badekaret kan brukes fra nyfødt opp til 12 . Leveres med stellematte, badekar, såpeskål, avtappingsslange, hjul og bein. Her finner du flotte og praktiske stellekommoder , hvor både kvalitet og funksjonalitet er i høysetet.


Vi har mange stellebord fra Italienske Brevi. Ergonomisk utformet badekar (opptil mnd) polstret stellepute .

Nydeig klassisk stellekommode fra Oliver Furniture. Tidløs stellekommode med liten stelleplate, seks skuffer og eikedetaljer fra Oliver Furniture. Stort tuvalg av interiør til barnerommet på sprell.


Få dine barn - og babyprodukter levert på 3-dager fra Lekmer. To flotte stellekommoder som vi har på salg nå, gjelder til den 12. Brukt kommode fra primi sogni. Madrassen er sprukket i søm etter lagring.


CAM stellekommode på hjul. Svært praktisk kommode med mye plass for bleier, utstyr og klær som er fint å ha .

Stellematte verdi 6fås med. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Du velger selv om du vil plassere stelledelen til høyre eller . Pent brukt stellekommode fra Baby Dan med stellepute. Ja nå når vi først er i gang med denne handlinga vår.


Så lurer jeg på hvilken stellekommode som er anbefalt. Denne kommoden er ekstra bre og inneholder tre hyller og tre skuffer. Denne søte stellekomoden passer perfekt til din lille prinsesse.


HC Andersen BabyDan stellekommode. Flott og robust stellekommode. Kommoden er hvitmalt, med . Klassisk robust stellekommode , med store og romslige skuffer.


Ta en titt på vårt sortiment av stellebord til fordelaktige priser! Flott og praktisk stellekommode som også kan brukes som kommode.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg