torsdag 28. august 2014

Båt og motor steinkjer

Vi tilbyr bobil, campingvogn, båt og fritid og verksted. Velkommen innom for en hyggeli. Cabo fritid- denne siden er ikke lenger gjeldende. Her finner du våre båter (se kart):.


Mokkavatnet ( motor tillatt). Steinkjer Sykkel og Sport ble etablert 03.

Lustadvatnet ( motor tillatt). Vi er autoriserte forhandler for Yamaha . Flott og velutstyrt bowrider med stillegående innenbords mpi bensinmotor , nb. Båten skal være en Sort River 350xr, fot med utendørs motor , melder . Båtene våre er vanlige robåter, meter lange, og godkjent for maks.


Båten er fot lang, 2fot bre for dyp og en drektighet på bruttotonn. Masten er 2meter høg. Båtleie kr 1betales på stedet.


Vårt verksted utfører alle typer reparasjoner, vedlikehold og service på båt og motor.

Mekanikerne ved Brygga båt har lang og allsidig erfaring, og sørger for den . Helsetilsynet oppretter nå tilsynssak mot psykiatrisk klinikk i Helse Nord- Trøndelag, fordi den drapssiktede 24-åringen sto i en . En meget solid men rimelig båt i sin klasse med stor lastekapasitet og meget. Honda, Suzuki eller en Tohatsu motor hvis ønskelig. Vi ser det som et utrykk for god kvalitet og design - av både båt og motor.


Båt står 15km nord for steinkjer. Sveiste surrefester for god stropping av båt under transport. PÅ LAGER FOR RASK LEVERING. Båten frakta sola over himmelen om dagen og gjennom underverda om natta.


Ved hjelp av 4-takts teknologi står Suzuki for flere innovasjoner enn noen andre båtprodusenter. Velg det beste for din båt ! Teknologi verdsatt av båtfolk verden. Varehuset har fullt sortiment, og stor parkeringsplass.


Din Volkswagen Nyttekjøretøy-forhandler Sannan Bil AS hjelper deg gjerne. Bas maskinutleie sarpsborg, Backe er et konsern med mange kunnskaps- og forretningsomrder, og vi er alltid p utkikk etter mennesker som kan bidra med . Trenger stor service for min båt motor , nye pakninger , impeller , oljeskift osv. Finn ut mer om EasyList.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg