torsdag 26. november 2015

Belysning bad speil

Det er både praktisk og viktig med godt lys over speil på baderom. De fleste av oss bruker en del tid på badet foran speilet. Om det er for sminke, barbering eller. Trend lyslist til baderom 600mm.


Slike vegglamper kan brukes til både belysning av en gjenstan og som arbeidsbelysning.

På den måten får du god generell belysning på badet , samtidig som du har ekstra . Les vår guide for hvordan du belyser badet sikkert og vakkert. LEDSJÖ vegglampe passer perfekt som belysning på begge sider av et speil for å få et godt,. De passer like godt i taket som på veggen på et moderne bad. I enkelte modeller leveres også speil med stikkontakt.


Enten du er på utkikk etter moderne baderomsbelysning eller en med klassisk look, vil du garantert finne belysning til ditt baderom som passer din smak, blant . På bad er det viktig med god belysning , her må man også ta høyde for våtromssoner og velge riktig.

Simplehuman sminkespeil 20cm veggmontert kabel. Badrommets aktiviteter krever god baderomsbelysning. Soner på bad - Les om baderomssoner for belysning.


Eller kanskje et bad som er så svak belysning på at du ikke klarer å sminke deg ordentlig. Plasser lys ved siden av speilet , ikke over om du vil ha en god effekt. Finn mer om belysning til badet. Alt om baderomsbelysning og belysning på badet. OUTLINE sminkespeil PMMA på svingbar arm i polert krom.


Lyssettingen på badet skal både gi godt lys til barbering og sminking foran speilet og et godt oversiktslys når badet skal rengjøres. Med dette speilprogram viser Duravit hvordan man bringer det beste lys inn på badet. Hos Kvik har vi et speil som passer inn i alle typer bad. Skal det være rundt eller firkantet, med eller uten lys , og skal det kunne fungere som skap? Sigdal - baderom , speil med lys.


Speil med integrert LED - lys. Alt fra ventiler og avtrekksvifter til varme og belysning.

Se vårt store utvalg av speil til badet her. Se våre speil og speilskap i forskjellige design og størrelser - stilige speil og. Denne smarte produktet passer fint både på badet , soverommet og i gangen. Det er også stedet for å ta et bad eller en dusj og slappe av etter arbeid. Velg de riktige lampene til ditt baderom.


Bli klokere på lamper til speilet og LED muligheter til ditt baderom. LED lampe for montering på Saxe speil eller speilskap. En del av serien fra Saxe Bad.


Høy kvalitet, designet og produsert i Danmark. Unilamp Norden AS - belysningsprodukter utviklet spesielt for det Nordiske markedet med fokus på design, lyskvalitet, effektivitet og tekniske løsninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg