onsdag 11. november 2015

Forstøverapparat bruksanvisning

Et forstøverapparat er satt sammen av en boks med motor, koplet til en medisinbeholder,. Bruksanvisning ved inhalasjon fra stor forstøver. NO Kompressorsystem til forstøver. Nebulisator med kompressor.


NE-C8og innholdet i bruksanvisningen. Tiltenkte pasienter Dette produktet må ikke brukes på bevisstløse pasienter eller pasienter uten spontan .

Før du bruker apparatet Innhold Før du bruker apparatet . Klargjøring av forstøverapparatet Kople til . Det finnes mange typer forstøverapparat. Ikke alle har sterk nok motor til å forstøve inhalasjonsteroider. Spør om dette ved utlevering og les bruksanvisningen for . Philips innospire deluxe forstøverapparat lagerføres og selges til en.


Stasjonært forstøverapparat Omron Comp Air Ctil både barn og voksne. Aeroneb Go, som kan brukes av bade barn og voksne pasienter, som legen har foreskrevet pasienten for inhalering, og som er godkjent for bruk med en . Sjekk at forstøver -enhet er satt riktig sammen og at ingen deler mangler.

Maske eller munnstykke tilpasset pasientens situasjon og tilstand. Ventoline inhalasjonsvæske må kun brukes til inhalasjon ( pustes inn via munnen). Forstøverapparater fra en av verdens ledende produsenter. Skal inhaleres ved hjelp av et forstøverapparat. Volt rengjøringsmaskin som forstøver en egen spesialutviklet rensevæske.


Bærbar Inhalator – forstøverapparat - smartviking. Mer om bank rumia spółdzielczy . Noen pasienter med hyperreaktive luftveier trenger inhalasjon av bronkodilaterende medikamenter før lungedrenasje. Denne mesh- forstøver er beregnet til inhalationsbehand- ling af astma, kronisk.


Flasken er forseglet på en måte som jeg . Koppen skylles med NaCl etter hver inhalasjon,. De fire delene vaskes i trådkurv i instrument-vaskemaskinen. Skriftlig informasjon - bruksanvisninger , telefonnumre med navn på spl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg