tirsdag 17. november 2015

Bad uten sluk

Færre fuktskader i bad uten sluk. Med avløpsvannet fra badekar eller dusjkabinett ført i rør ned i sluket, følger hår og skitt med som kan føre til . Tilfør boligen din verdi ved å lage et ekstra bad , selv på rom uten eksisterende avløp. TEK § 8-stiller krav til sluk i våtrom ( bad , dusjrom og vaskerom).


UTEN sluk er i mine øyne galskap. Godkjente bad uten sluk Saken om de 5slukløse badene har vært kasteball i de kommunale irrgangene før den endelige avgjørelsen nylig.

Ut i fra det jeg har lest så skal et våtrom ha sluk i gulvet, det er greit. Det sagt, jeg ville ikke i min villeste fantasi bygd et baderom uten sluk. Våtrom skal ha sluk og gulv med tilstrekkelig fall mot sluk for de deler av gulvet som. Dermed oppstår ofte spørsmålet om sluk eller ikke i det nye rommet.


Installasjoner, rørføringer mv. Hvorvidt du må bytte sluk eller ikke når du skal pusse opp badet ,. Les mer om dette i blogginnlegget Kan jeg pusse opp badet uten å bytte . Bildet viser listen ved døren på badet , før og etter flisene måtte rives.

Dårlige løsninger er da blant annet plassering av sluk i forhold til fall, . Det skal ha sluk og være vanntett der det blir utsatt for vann. Her er Simons tips til deg som skal undersøke et bad , uten hjelp av røntgensyn:. Et bad uten membran, eller med en membran som ikke er tett, kan. For å sjekke om det er membran på badet , kan du åpne risten på sluket og . Et våtrom er et rom med vanntilførsel og sluk i gulvet.


I dag bygges de aller fleste bad med vanntette gulv og fall til sluk , med hjelp av . Mange førkrigsleiligheter har ikke bad , men dusjkabinett montert på kjøkken (selvfølgelig uten sluk ). Mange land har ikke tradisjon for sluk på bad. Bad og vaskerom skal ha sluk. Resultatet var et vaskerom uten sluk , men ellers innredet som våtrom. Rom med sluk skal ha gulv. Så skjer det som av og til . Det blir ikke nok høyde- forskjell fra sluk til golv ved dørterskel på grunn av liten avstand.


Utbedring tilpasset et identifisert problem, uten å rive. Lokal utbedring ved sluk i stede for totalrehab. Hun reklamerer også på manglende fall til sluk på gulvet under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg