torsdag 26. november 2015

Antisklimatte båt

Er på lager i samt i andre . Forhindrer at matter sklir på gulv eller i skap og hyller. Selges i assorterte farger. Hei Driver med prosjekt Prosjekt Windjet, optimalisering, finpuss, en båt ikke naboen har I den trenger jeg anti skli mate, Ser it som et teppe av . Redusere refleksjoner i dashboard innlegg 24.


Den store tørrballtesten innlegg 2. Hvor kjøpe anti-skli belegg til å lime fast? Flere resultater fra baatplassen. Praktiske antisklimatter som er lurt å legge under tepper, ryer, løpere eller duker slik at ting holder seg på plass der du. Legg i ønskeliste Legg til sammenligning.


Spesialmodell med mer gummi i mønsteret. Perfekt for bruk i blant annet båter. Vi fører sorte og grå antiskli-klistrelapper med lim i toppklassen. Erstatningsartikler, reservedeler og tilbehør kan fremdeles være tilgjengelig for produktet.


Passer bra i skapet eller på bordet så serviset ikke sklir. Kan vaskes og er lett å skjære til ønsket størrelse. Gjør det enklere å starte bilen når den er parkert på san gress eller andre bløte eller glatte underlag.


Vi kjøpte på jernia, men de fleste som selger badeutstyr har. På hytta står vi i badekaret . ANTISKLIMATTE FOR DASHBORD O. Det finnes i en lang rekke farger, former og bredder. EKSTRAUTSTYR: Øvert fra venstre: Startkabler, antisklimatte til mobilen, kontrollspeil for baby bak og koppholder. Hold sakene dine på plass ved hjelp av denne matten som er utrustet med anti- slip. Matten kan festes på de fleste overflater.


Mobiltelefonen eller andre . Poteformet, smart underlag (placemat) til å ha under mat- og vannskål for hund. Beskytter gulvet fra mat- og vannsøl. Slingerduk til bobi, båt og campingvogn. Antall: Veiledende pris : 700.


Conacord online hos BAUHAUS. Ta kontakt med oss om du trenger en vare vi ikke har i nettbutikken! Antisklimatt e ved transport stk. Vi skaffer alt fra Sortimo.


En unik klebende matte som holder din telefon, gps eller andre ting på plass feks i bilen eller i båten. Du plasserer den på bilens dashbord eller en annen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg