mandag 30. november 2015

Konsollbord metall

Konsollbord i hvit med ben i lyst tre. Behandling: Pulverlakkert. Emperor er en serie som består av sofabor sidebor konsollbord og reoler. Serien kjennetegnes av å bruke. Tine K Home konsollbord metall sort.


Beautiful console table in black iron and with a shelf under the table top.

Hübsch konsollbord sort metall. Kjøp splitter nytt konsollbord hos FINN Shopping! Det er ingen omtaler ennå. Sea bord med hylle i eik og svart metall. Barcelona konsollbord med skuffer i keisertre og hvit.


Kjøp konsollbord på nett og få det levert rett hjem. Vi har konsollbord i metall , tre, glass eller stein. OBS kan forekomme forsinkelser. Vi har sorte konsollbord , hvite, og konsollbord i .

Dersom varen du har bestilt sendes fra vår leverandør i Danmark og ikke i fra vårt lager i Norge kan det være noe lenger. Passer perfekt i alle husets rom og skaper absolutt en fin atmosfære uansett hvor. Vi anbefaler bruk av filtknotter. Sort ask finér med sort metallunderstell.


Dis konsollbord fra norske YggLyng. Shop Bord hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Bord i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos.


Et stabilt og solid bord i vår rustikke sofabord serie Blackwood. Understellet har en kraftig metall ramme med en industrielt og slitt preg, mens . TS konsollbord , designet av GamFratesi - med en eller to hyller. Topplate i marmor eller metall.


Flott konsollbord i sort jern med en hylle under bordplaten. Bordet er i tidsløst design og er funksjonelt samtidig som det er et enkelt og . Ved å klikke på i ikonet oppe til høyre i . Metall og speil Cross Bar 2-lags konsollbord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg