onsdag 11. november 2015

Wallstickers navn

Da er det iallfall ingen som er i tvil om hvem som bor på soverommet, hvor barnets navn henger som wallsticker på veggen eller på døren inn til soverommet. Enhjørning med navn (velg navnet selv) wallsticker. Personlige husregler (velg navnene selv) wallsticker.


Her kan du produsere ditt eget veggord med f. Topp kvalitet, billig og rask levering!

Wallsticker : Navn flankert av fotballer. Her får du ditt eget navn på veggen, sammen med kule fotballer. Vælg mellem flotte farver og hele forskellige størrelser. Dørskilt - Du bestemmer navnet. Alt dette fordi med navn.


Veggord God natt min skatt! Et hjem eller et børneværelse er altid unikt ud fra indretningen og stilen. Det er i hvert fald det mange pejler efter, når de skal indrette et nyt sted eller lave det om.

Sæt det på døren, væggen, skabslågen el. Norges fineste barnerom finner du hos minikids. Smart alfabet wallsticker - gør det sjovere at lære alfabetet med pynt til værel. Sød navne wallsticker til børneværelset Standart er max. Om dere vil piffe opp barnerommet litt, hva med noen lekre og stilrene wallstickers ? Dette er kreativ barnemoro!


Vi har massevis av herlige motitver. Stort utvalg av wallstickers og veggdekor. Alt fra Minioner, Disney mm til design med blomster, idoler og kunstdesign.


Våre wallstickers (dekorative klistremerker for vegger og interiørartikler) er i toppkvalitet. Egner sig perfekt til værelses døren. Prisen gælder for ét navn på op til bogstaver. Hvert bogstav står inde i en vimpel.


Genial idé for utsmykningen av selskapet. Kjøp ferdige wallstickers ,. Alle wall-stickers skal skrapes, slik at motivene fester seg bedre til veggen. Ditt eget navn med din egen tekst type:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg