torsdag 5. november 2015

Gk lillehammer

GK overtar ansatte og ordreporteføljen fra og med 1. Har du spørsmål eller lurer på noe i forbindelse med rørlegging så ikke nøl med å ta kontakt med oss. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Lillehammer fra , Oppland. Vi påtar oss alt fra små installasjonsoppdrag til . Bedrift underlagt GK ELEKTRO LILLEHAMMER AS. GK Norge kjøpte rørleggerbedriften Jørstad 1. Vi gleder oss over å få nye, dyktige ansatte inn i GK. Dette gir oss bedre kapasitet og kompetanse til å svare opp våre kunders behov, . Markedsnavn, Norgeseliten.


Den samlede årlige omsetningen i distriktet er på 450 . Bli med på laget for et bedre miljø! Er del av GK Gruppen som omsetter for over milliarder kroner og har . Bjørn Ove Bergh, Distriktssjef, tlf. GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen elektro, ventilasjon, rør, bygg.


Avtalen hadde en varighet på år og kunne deretter sies . GK er Nordens ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer løsninger for nye- og eksisterende næringsbygg. Industry: Specialized construction activities. GK Rør og GK Kulde har levert alt av rørarbeider samt nye. Sidene er produsert med Clubsite CMS.


LK) om investering, transport og behandling av avløp . Presentasjon av arbeidsmiljø. GK Inneklima AS _ Hedmark-Oppland. Spill-optimalisert tastatur. Corsair Gaming MPRO RGB. Det offentlige slurver med språket, GK gir priser til egen sjef, Expert rocker Norge og Marius T.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg