fredag 6. november 2015

Dekktrykk egolf

Min nye e - golf ble levert av Møller med hele bar trykk i alle dekkene. Flere resultater fra elbilforum. Service og tilbehør › Dekk og felger Bufret Det er viktig med riktig dekktrykk på bilen for dekkenes funksjon og sikkerhet på veien.


Har du kontroll på hvordan du sjekker dekktrykket og merking av dekkene ? Det anbefalte lufttrykket er nesten alltid forskjellig for for- og bakdekkene. Dersom du er usikker på din bils lufttrykk så bruk noen minutter på å lese gjennom .

Defekte dekk er ofte resultat av feil dekktrykk. I tillegg påvirker det sikkerheten. For lite luft i dekkene øker stoppelengden og svekker kjøreytelsen ved . Golf - eksemplarer i Norge. Formelt er kilopascal (kPa) den offisielle måleenheten for dekktrykk i Norge og Europa forøvrig.


De fleste personbiler skal ha et lufttrykk mellom . Stadig flere opplever at varsellampen for feil dekktrykk lyser etter at de har skiftet om til sommer eller vinterhjul. Grunnen er at bilen ikke .

Kald luft tar mindre plass Dekktrykket påvirkes av utetemperaturen. Vi bor i et land med store temperaturforskjeller, og dette er blant årsakene til . Hadde bar pÃ¥ samtlige mine nÃ¥, fikk heldigvis dekktrykk varsleren :P. FOTO: NTB scanpix ØKT BENSINFORBRUK: Én av fire bilister kjører med såpass lavt dekktrykk at drivstofforbruket øker med ti prosent på . I vår nettbutikk kan du kjøpe billig . Enormt merkevareutvalg til lave priser. Bestill bildeler Dekktrykk.


Lamper og feilmeldinger dekktrykk som er i orden. Kort for talt en lampe på dashbordet som forteller deg at dekktrykket i et eller flere dekk er . Har lagt om til sommerdekk i dag (dvs forhandler har lagt om) og etter litt kjøring begynte varsel om dekktrykk å lyse. Volkswagen opererer med øre pr km som et realistisk forbruk for eGolf. Vi sjekket at vi har i riktig . Du må altså ut og sjekke dekkene visuelt, og så sjekke dekktrykket med en måler hjemme eller på en bensinstasjon.


Er det ikke noe galt, må du . How to turn off your VW TPMS light Reset the tpms in a volkswagen. Forkortelse for Tyre Pressure Monitoring Sytem (overvåking av dekktrykk ). MERCEDES BENZ E -KLASSE Coupe.

New York drivers can shop our wide selectins of . Får ikke skrudd av feilmelding ved lavt dekktrykk på min VW ved å holde resetknappen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg