onsdag 25. november 2015

Møkkamann tekst plumbo

Znajdź teksty piosenki oraz tłumaczenia piosenek i zobacz teledyski swoich ulubionych. Bb AHan er på leit etter kjerringa si. Dm AmHan lokkar på a med fløyte. Plumbo - I ei havn - Duration. Bb C DmMen dama er rein fantasi.


Sving ditt glass gamle venn Ola Nordmann Det er trivelig og se deg igjen.

Og praten går i ett med Ola Nordmann Du er alltid velkommen igjen. Supportere av FK Jerv har laget en sangtekst på samme melodi som følger . Vi lager karaoke ut av din tekst. Her kan du høre låten med tekst fra. Tekst piosenki: langt inne skauen ja så bor det, en som ikke mange før har møtt. For det er møkkamann som er ute.


Play along with guitar, ukulele, or piano with interactive chords and diagrams. Includes transpose, capo hints, changing .

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Kombinasjonen av fløyta og teksten kanskje. Svarte-Per Ola Nordmann hadde strengt tatt ingen ting i Grand Prix å gjøre, men.


Tekst og musikk spiller ikke alltid på samme lag. Send inn tekst og bilder. Norsk tekst er ingen hindring, sier Sundnes til Drammens Tidende. Du veit at du ikke ska kjøre i fylla. En jævel kledd i rødt står og ler av deg.


Det nytter ikke å si “Det vakke meg” Alle syns at . Katalogen av eigenskreven. Glenn Hauger på trekkspill . Det gjør vondt å gå å gå du vil aldri komme fram det gjør vondt å gå å gå du er her å kom hit som en v. En som ikke mange før har møtt. Langt inni skauen ja så bor det.


Bygda er på vakt og de hakke . Møkkamann , Ola Nordmann , . Her er det både rock og futt, og stemningsfulle tekster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg